marți, aprilie 30, 2024

AUSTRIA SĂRBĂTOREȘTE VICTORIA SENZAȚIONALĂ ÎN LIGA NAȚIUNILOR!

Must Read

3:0 – Miracolul Rangnick din Croația!

Zi de vis pentru echipa națională: Austria câștigă cu 3-0 la debutul lui Rangnick ca antrenor, la Osijek! 

Epoca lui Ralf Rangnick ca antrenor național de fotbal al Austriei a început cu o explozie: Vineri, la startul Ligii Națiunilor, echipa ÖFB a învins pe nimeni altul decât pe vicecampiona Croației, în deplasare, cu 3-0 (1-0). Golurile de la Osijek au fost marcate de Marko Arnautovic (41), Michael Gregoritsch (54) și Marcel Sabitzer (57). La a șasea încercare, Austria a sărbătorit prima victorie din istoria sa internațională împotriva croaților.

Detaliile unui meci de vis

Un debut, ca un basm: Austria a prins o zi grozavă la debutul ca antrenor al lui Rangnick.  Echipa condusă de el a învins-o vicecampioana Croației în deplasare, la Osijek, cu 3-0. În al șaselea duel cu croații, aceasta a fost prima victorie pentru ÖFB-Elf. Pentru prima dată din 2013 echipa noastră câștigă împotriva unei echipe care este mai sus în clasamentul mondial și provoacă prima înfrângere competitivă a Croației pe teren propriu în 13 meciuri! După acest meci, Austria conduce în clasamentul grupei A1 a Ligii Națiunilor.

După trecerea la un “patru din spate” – Arnautovic 1-0!

ÖFB-Elf, proaspăt aruncat în luptă, într-o echipă fără Alaba, a fost vizibil impresionat la Osijek, la început: Lindner și Danso au făcut greșeli, dar acestea au rămas nesancționate. Croații, inițial, fără câștigătorul Ligii Campionilor, Modric, au avut jocul sub control și au prins în repetate rânduri echipa noastră pe picior greșit: Pasalic a ratat prima șansă de top (19’), Kovacic (29’) și Kramaric (32’) au ratat la poarta lui Lindner. Ofensiva Austriei a fost finalizată de Weimann, dar acesta a șutat mingea pe lângă poartă (32’).

După ce Rangnick a trecut la un “patru în spate”, Austria a fost mai prezentă în joc și a marcat: Arnautovic și-a pus mingea pe piciorul drept și a lovit colțul îndepărtat al porții, de la 16 metri – 1: 0, cei aproximativ 800 de fani austrieci care au însoțit echipa, au putut să sărbătorească pentru prima dată (41.) . Al 33-lea gol de echipă al lui Arnautovic, primul în epoca Rangnick!

Gregoritsch & Sabitzer fac diferența!

A fost o lovitură de impact! După pauză, marcatorul a fost nevoit să rămână la vestiar, fiind accidentat, au ieșit și Lainer și Onisiwo. Gregoritsch, Trimmel și Seiwald i-au înlocuit. Primul a ratat un gol decisiv, doar șase minute mai târziu: Laimer a luptat pentru minge, Gregoritsch a alergat singur spre Ivusic – dar a țintit prea central. Apoi s-a descurcat mai bine, trei minute mai târziu: Wöber s-a plimbat și i-a servit lui Gregoritsch pentru a face 2-0 (54)! Când Sabitzer a țintit, trei minute mai târziu și șutul său de la distanță lungă a aterizat în colțul îndepărtat, jocul a fost decis prematur – 3:0! Fluieratul suporterilor croați a fost ca un balsam pe sufletele austriecilor. În final, Schlager a ratat scorul de 4-0 (83), dar asta nu a schimbat cu nimic ziua de vis a austriecilor – urale pentru Rangnick și o seară perfectă pentru fotbalul austriac!  

admin

Latest News

Igor Grosu despre „Pobeda”: Rusia mizează pe grupări criminale organizate

Lansarea grupării politice „Pobeda” de către condamnatul fugar Ilan Șor, la Moscova, este dovada că regimul Putin mizează pe...

More Articles Like This