vineri, aprilie 19, 2024

Fondatorul Facebook a câștigat două medalii importante într-un sport de contact

Must Read

Mark Zuckerberg a evitat să ofere detalii cu privire la numele competiției la care a participat, dar acesta a postat imagini de la mai multe antrenamente de arte marțiale. Unul dintre antrenorii săi, luptătorul Khai Wu, a confirmat că Zuckerberg este cunoscut drept „ucigașul tăcut” și a descris munca grea și seriozitatea cu care se antrenează .

„Am concurat în primul meu turneu de jiu jitsu și am câștigat câteva medalii pentru echipa Guerrilla Jiu Jitsu. Mulțumesc lui Dave Camarillo, Khai Wu și James Terry pentru antrenamentul oferit!”, a fost mesajul postat pe rețelele sociale de Zuckerberg.

Miliardarul mogul al rețelelor sociale este un mare fan MMA și a făcut antrenamente cu luptătorii UFC în trecut.

Mai mult, jurnaliștii de la New York Post susțin că Zuckerberg nu a fost mulțumit de deciziile arbitrului și au intrat în posesia unei filmări în care acesta pare că se ceartă cu cel care a condus meciul.

Bernardo Faria, membru al Brazilian Jiu-Jitsu Hall of Fame, a spus: „Wowwww! Asta e uimitor! Felicitări”. Luptătorul UFC la categoria bantamweight, Merab Dvalishvili, a adăugat: „Felicitări, Zuck, foarte bine făcut. Mi-ar plăcea să mă antrenez cu tine”.

Fanii nu au putut să nu viseze la Zuckerberg luptând cu alți miliardari celebri, printre care se numără actorul Tom Hardy, care de asemenea se antrenează în jiu-jitsu, proprietarul Twitter, Elon Musk și YouTuberul ce s-a reprofilat spre box, Jake Paul, potrivit The Sun .

admin

Latest News

Investigații RMN „la negru” în Spitalul Pantelimon. Acum este de DNA

Continuăm seria dezvăluirilor de la „Spitalul Morții” Sf. Pantelimon. Aici, au fost făcute zeci, poate sute de investigații RMN...

More Articles Like This