vineri, februarie 23, 2024

Atac cibernetic asupra Universității de Medicină din Innsbruck!

Must Read

Studenții și personalul unității vor primi noi parole de acces în rețeaua instituției

Potrivit publicației krone.at, hackeri neidentificați au atacat infrastructura IT și au paralizat-o parțial. Cu sprijinul experților de specialitate chemați în ajutor, „se lucrează intens la restabilirea treptată a serviciilor”.

„Din cauza unui atac asupra infrastructurii IT a Universității de Medicină din Innsbruck, serviciile IT sunt în prezent restricționate!”- se arată pe un site web, special amenajat. Este necesar ca toți angajații și studenții să primească noi parole.

Pentru angajații universității, acest lucru se va întâmpla marți. Studenții vor primi noile lor date de acces în cursul zilei de marți, între orele 7:00 și 16:00, cu condiția să-și prezinte legitimația de student.

Contextul este încă neclar
Se lucrează la restaurarea serviciilor informatice cu viteză maximă, se arată în comunicatul Universității. Instituția a declarat, în ediția online de marți a ziarului „Tiroler Tageszeitung”, că, deocamdată, nu se poate spune nimic despre despre contextul, motivul și autorii atacului. În prezent, se lucrează pentru a remedia urgent problema. Mai multe informații vor fi comunicate pe parcursul săptămânii. Investigațiile de specialitate sunt în desfășurare.

admin

Latest News

Cât de bine arată azi Chișinăul! Transformare uluitoare în mandatul primarului Ion Ceban

În ultimii ani, de când Ion Ceban a preluat Primăria Chișinăului, capitala Moldovei a cunoscut o adevărată schimbare la...

More Articles Like This