sâmbătă, mai 4, 2024

Mircea Geoană dă semnalul pentru candidatura sa la președinție: ‘Nu sunt în căutarea unui alt job internațional’

Must Read

Secretarul general adjunct al NATO, Mircea Geoana , a declarat că nu se află în căutarea unui alt job internaţional după o poziţie atât de importantă la NATO, iar dacă va fi de pus umărul la reconstrucţia ţării, la renaşterea ţării, o va face cu toată inima. El a precizat că nu se întoarce să rescrie o poveste care deja a fost scrisă, iar dacă va fi, va fi un nou capitol, ceva diferit, ceva profund, ceva transformator, ceva care să justifice reîntoarcerea în viaţa publică din România.

”Nu sunt în căutarea unui alt job internaţional după o poziţie atât de importantă la NATO. Am făcut 5 ani de zile o muncă, cred eu, bună. In planul meu imediat, nu există o astfel de variantă, nici nu o caut şi nici nu cred că mi-aş dori-o. Deci, dacă va fi de făcut, de pus umărul la reconstrucţia ţării, la renaşterea ţării, am să o fac cu toată inima. Nu mă întorc la ceea ce am făcut în anii precedenţi, pentru că am învăţat politică, am trecut prin multe momente politice mai bune sau mai rele”, a spus Mircea Geoană, într-o intervenţie la Antena 3.

”Eu nu mă întorc să rescriu o poveste care deja a fost scrisă. Dacă va fi, va fi un nou capitol, ceva diferit, ceva profund, ceva transformator, ceva care să justifice reîntoarcerea în viaţa publică din România. Dacă acest lucru nu va fi posibil din varii motive, vă daţi seama că după o poziţie la NATO nu duc lipsă de oferte din multe alte zone, din lumea privată, din lumea academică, din lumea universitară. Har Domnului, har Domnului, că nu duc lipsă de variante”, a mai spus Geoană.

Secretarul general adjunct al NATO a menţionat că ”pentru a reveni în politica românească, pentru a face ceea ce s-a mai întâmplat sau pentru a repeta, reproduce sistemul de acum, nu este interesat”.

Autor

Latest News

Au fost hipnotizați și au murit: moartea misterioasă a pacienților cu hipnoză

De fapt, hipnoza a fost folosită în diferite forme de secole. Astăzi, este o terapie populară pentru afecțiuni, de...

More Articles Like This