sâmbătă, mai 11, 2024

George Simion. „Nu am încredere în corupta de Ursula von der Leyen”

Must Read

Membrii AUR s-au adunat la Palatul Parlamentului la Conferința Internațională „Make Europe Great Again”, prilej numai bun pentru George Simion să-l taxeze pe Marcel Ciolacu pentru gluma neinspirată de zilele trecute. Reamintim că premierul României, în conferința de joi de la Timișoara a dat de înțeles că ar fi rușinos să fii moldovean.

Într-un discurs ținut în limba engleză președintele AUR , George Simion, i-a răspuns premierului cu o glumă. „Am râs cu toţii. Nimeni nu a spus că prim-ministrul ar fi rasist. Ştim cu toţii că a fost o glumă. Nu este moldovean, probabil este rom”.

Ulterior, liderul AUR și-a îndreptat atenția asupra subiectelor în jurul cărora partidul condus de George Simion a crescut în sondaje și anume „inafamul certificat verde” și lupta pentru libertate a martirilor din  1989.

„Noi, românii, suntem cunoscuţi pentru că luptăm pentru libertate. De aceea în 1989 am avut Revoluţia noastră. Iar, cu doi ani în urmă, eram ultima ţară din Europa care lupta împotriva infamului certificat verde Covid 19 la locul de muncă. N-a fost o luptă uşoară. România rămâne încă una dintre cele mai libere ţări din Europa. Şi spun asta cu tristeţe.

De asemenea, proaspătul tătic a mai a evidențiat faptul că evenimentul „Make Europe Great Again” este un eveniment despre libertate, prosperitate și pace dedicat tuturor care vor să vorbească liberi.

Președintele AUR a mai punctat faptul că românii, în pofida faptului că au o identitate națională de necontestat, confirmată prin istoria de 2.000 de ani, sunt considerați de UE cetățeni de mână a doua.

„Adesea, între puţinele idei promovate de Ambasada SUA şi de Comisia Europeană despre România e cea potrivit căreia am fi nişte sălbatici pentru că susţinem că pruncii se nasc din dragostea dintre un bărbat cu o femeie”, a subliniat liderul AUR.

George Simion: Nu am încredere în corupta Ursula van der Layer şi în reţeaua ei

„Îl avem pe domnul Matteo Salvini, pe care l-am vizitat în ultima săptămână la Roma, o avem pe doamna Meloni, îl avem pe domnul Kaczyński. Prefer să-i urmez şi să am încredere în ei, ca aliaţi ai naţiunii mele, decât să am încredere în corupta Ursula van der Layer şi în reţeaua ei mincinoasă.

Aş propune, la sfârşitul acestei conferinţe, ca toate partidele din toate cele 27 de ţări din Europa să semneze o declaraţie de a nu o vota pe doamna Ursula von der Lein ca următoarea şefă a Comisiei Europene. Ar trebui să ne asumăm cu toţii acest lucru. Poporul polonez, poporul român, poporul maghiar, poporul bulgar, slovacii, toţi am fost prinşi între vremurile sovietice, între comunism, iar acum între liberalism şi globalism”, conchis George Simion.

Autor

Latest News

“Fortăreței Europa” pe scena din orașul Lugner din Viena.

Partidul Libertății a început oficial campania electorală pentru UE vineri - și a trebuit să experimenteze un atac asupra...

More Articles Like This