vineri, februarie 23, 2024

Câte ore pe zi pot studia muzică în apartament?

Must Read

Cânt la chitară acustică. Din păcate, eu sunt un chiriaș al unui apartament foarte zgomotos. La ce oră din zi și cât timp pe zi sau săptămână pot face muzică?

Aceeași întrebare apare și pentru funcționarea mașinii de spălat. Ce este permis?

Faptul că o casă este permeabilă la zgomot îi obligă pe colegii de cameră la o atenție deosebită. Conform jurisprudenței recente, cântatul la pian trebuie considerat ca fiind obișnuit în condiții metropolitane, timp de una până la două ore pe zi. Acest lucru este luat ca un ghid.

Acesta poate fi descris ca fiind obișnuit în zonă numai dacă nu este folosit în timpul orelor obișnuite de odihnă, la prânz și pe timp de noapte, adică între orele 20 și 6 dimineața.

În ceea ce privește mașina de spălat, trebuie remarcat faptul că nicio persoană, chiar dacă locuiește într-o clădire deosebit de permeabilă la zgomot, nu poate fi împiedicată să se foloseasca chiar dacă acestea generează zgomot.

Cu toate acestea, acest lucru nu trebuie să se întâmple într-un moment în care, conform obiceiului general, ceilalți co-ocupanți ai casei au dreptul să se odihnească.

admin

Latest News

Cât de bine arată azi Chișinăul! Transformare uluitoare în mandatul primarului Ion Ceban

În ultimii ani, de când Ion Ceban a preluat Primăria Chișinăului, capitala Moldovei a cunoscut o adevărată schimbare la...

More Articles Like This