duminică, februarie 25, 2024

Vienez amenință cu moartea angajatul supermarketului

Must Read

Într-un magazin din Viena-Favoriten s-au jucat marți scene sălbatice. Un bărbat și-a pierdut rabdarea și s-a revoltat în magazin.

O cumpărătura normală într-un supermarket de pe Favoritenstraße s-a încheiat cu un dezastru. Un bărbat a intrat marți după-amiază într-un magazin din cartierul 10 din Viena. Se pare însă că nu intenționa să plătească pentru bunuri. Angajații atenți au observat însă tentativa de furt, după care s-au confruntat cu străinul.

Cu toate acestea, suspectul și-a pierdut complet cumpătul și a început să se revolte langa casa de bani. Clienții șocați și numeroși angajați au încercat să-l țină sub control pe vienezul turbat. Puțin mai târziu, polițiștii alarmați au ajuns la fața locului.

După cum s-a dovedit, presupusul shoplifter a fost oprit de angajați. “Atunci se spune că i-a amenințat că-i omoară. Ofițerii l-au arestat pe suspect la fața locului”, confirmă purtătorul de cuvânt al poliției, Markus Dittrich, pentru “Today”.

admin

Latest News

Cât de bine arată azi Chișinăul! Transformare uluitoare în mandatul primarului Ion Ceban

În ultimii ani, de când Ion Ceban a preluat Primăria Chișinăului, capitala Moldovei a cunoscut o adevărată schimbare la...

More Articles Like This