joi, iunie 1, 2023

Vienez amenință cu moartea angajatul supermarketului

Must Read

Într-un magazin din Viena-Favoriten s-au jucat marți scene sălbatice. Un bărbat și-a pierdut rabdarea și s-a revoltat în magazin.

O cumpărătura normală într-un supermarket de pe Favoritenstraße s-a încheiat cu un dezastru. Un bărbat a intrat marți după-amiază într-un magazin din cartierul 10 din Viena. Se pare însă că nu intenționa să plătească pentru bunuri. Angajații atenți au observat însă tentativa de furt, după care s-au confruntat cu străinul.

Cu toate acestea, suspectul și-a pierdut complet cumpătul și a început să se revolte langa casa de bani. Clienții șocați și numeroși angajați au încercat să-l țină sub control pe vienezul turbat. Puțin mai târziu, polițiștii alarmați au ajuns la fața locului.

După cum s-a dovedit, presupusul shoplifter a fost oprit de angajați. “Atunci se spune că i-a amenințat că-i omoară. Ofițerii l-au arestat pe suspect la fața locului”, confirmă purtătorul de cuvânt al poliției, Markus Dittrich, pentru “Today”.

Latest News

Viktor Orban: ‘Ucraina nu poate câștiga războiul. Întrebarea nu este cine a invadat pe cine’

Premierul Ungariei, Viktor Orban, este convins că Ucraina nu este capabilă să câștige războiul contra Rusiei. „Poziția mea, poziția Ungariei de la bun...

More Articles Like This