duminică, februarie 25, 2024

Cine nu lupta în Ucraina condamnat la închisoare

Must Read

În Ucraina, un contestatar conștiincios a fost condamnat la trei ani de închisoare. Bărbatul în vârstă de 40 de ani nu s-a conformat în mod repetat notificărilor de recrutare, a informat luni Parchetul districtului Tyachiv din vestul țării. Bărbatul dintr-un sat din apropierea graniței cu România a declarat că nu poate lua o armă in mana pentru a ucide alte persoane. Hotărârea nu este încă definitivă.

Constituția Ucrainei permite obiecții pe motive de conștiință numai din motive religioase. Potrivit parchetului, însă, persoana condamnată nu face parte din nicio comunitate religioasă care respinge cu strictețe violența.

Interdicție de călătorie pentru bărbații ucraineni cu vârste cuprinse între 18 și 60 de ani

Unii ucraineni încearcă să-și cumpere ieșirea din serviciul militar sau să fugă în străinătate cu documente falsificate. Bărbaților ucraineni cu vârste cuprinse între 18 și 60 de ani li s-a interzis să părăsească țara imediat după invazia rusă din februarie anul trecut.

admin

Latest News

Cât de bine arată azi Chișinăul! Transformare uluitoare în mandatul primarului Ion Ceban

În ultimii ani, de când Ion Ceban a preluat Primăria Chișinăului, capitala Moldovei a cunoscut o adevărată schimbare la...

More Articles Like This