vineri, aprilie 19, 2024

Consiliera ministrului Climei glorifică comunismul!

Must Read

Katia Diehl strică imaginea Partidului Verde!

Criticii comunismului au suferit din cauza „necunoașterii remarcabile a istoriei”. Mai degrabă, trebuie „să avem comunism… dacă vrem un viitor pentru toți!”- este convingerea expertului ministerial Katja Diehl , care împărtășește aceste opinii pe Twitter. Ea este consilierul ministrului Climei, Leonore Gewessler (Verzii).

Numele ei este Katja Diehl, este germană, de profesie, consultant în comunicare și a fost numită în Consiliul consultativ RTI (Strategia de cercetare, tehnologie și inovare pentru mobilitate) de ministrul Climei, Leonore Gewessler în 2020. De atunci, ea militează pentru o societate fără mașini.

Katja Diehl și-a făcut un nume de mai multe ori cu opiniile ei. De exemplu, ea a cerut recent o limitare de viteză din cauza traficului din Berlin. La începutul anului, experta în traficul auto a criticat concertul de Anul Nou din Viena, pentru că orchestra era prea albă și prea masculină pentru ea, conform publicației express.at. Acum, consiliera ministrului apare și pe Twitter ca un simpatizant feroce al comunismului.

Comunismul, soluție de viitor…

Diehl a distribuit un articol al autoarei de stânga Ingar Solty. Mesajul său principal este acesta: „De îndată ce cineva din Germania spune comunism, mafia liberală de pe Twitter se sperie complet, în ciuda ignoranței lor remarcabile despre istorie!… Articolul nu ne învață despre perspectivele necunoscute până acum din istoria comunismului. Mai degrabă, ignoranța istorică a criticilor comunismului este pur și simplu revendicată. Poeta Elisa Aseva a primit laude pentru acest lucru: A fost „atacată pentru că, în contextul unui interviu amănunțit, inteligent și nuanțat, la Deutschlandradio, a îndrăznit să-și anunțe convingerile politice de poet: ea crede că trebuie să avem comunism, dac dorim un viitor pentru toți!”. Deci acesta este viitorul spre care lucrează Diehl în Consiliul consultativ al FTI?

 

100 de milioane de morți, sărăcie, teroare mizerie, poluare!

În cadrul acestui scurt articol, ne vom mulțumi să oferim câteva fapte din istoria “glorioasă” a comunismului. În afară de pierderea masivă a prosperității pentru mase largi de populație sub jugul comunist, numeroasele decese nu ar trebui să rămână nemenționate: două milioane de oameni au murit în timpul Terorii Roșii din Rusia (1917-1922), între trei milioane și 20 de milioane de oameni au murit în cadrul epurărilor terorii staliniste, 3,5 milioane de morți în Ucraina, cauzate de foametea lui Stalin (Holodomor, 1932/33) și, conform ultimelor estimări, în jur de 50 de milioane de morți în China, în experimentul industrial „Marele Salt înainte” al lui Mao ( 1958-1962).

„Socialismul secolului XXI” celebrat de stânga în urmă cu zece ani în Venezuela, nu merge cu mult mai bine. Șase milioane de oameni au părăsit țara până la sfârșitul anului 2021. Vorbim despre cel mai mare val de refugiați de pe continentul american și unul dintre cele mai mari din lume. Ceea ce a fost cândva cea mai bogată țară din America Latină, suferă acum de mizerie și hiperinflație. Manifestațiile sunt suprimate cu brutalitate, zeci de mii de protestatari au fost deja uciși. PS: În 1989, nicio țară europeană nu a avut emisii de CO2, care să fie de departe la fel de mari ca RDG. Până acum, comunismul nu s-a dovedit a fi deosebit de ecologic!..Așteptăm reacțiile liderilor PartiduluiVerde, care a proulsat-o în funcție!

admin

Latest News

Investigații RMN „la negru” în Spitalul Pantelimon. Acum este de DNA

Continuăm seria dezvăluirilor de la „Spitalul Morții” Sf. Pantelimon. Aici, au fost făcute zeci, poate sute de investigații RMN...

More Articles Like This