vineri, aprilie 19, 2024

Serghei Lavrov confirmă planurile Moscovei de a-l înlătura pe Jelenski!

Must Read

Ministrul de Externe rus afirmă că Rusia și Ucraina vor trăi pe viitor în pace, după înlăturarea actualului regimului antinațional

„Ajutăm poporul ucrainean să se elibereze de regimul care este absolut ostil poporului și istoriei!”- a declarat ministrul de Externe al Rusiei, Serghei Lavrov, la Cairo, duminică, 24 iulie. Acesta a precizat că poporul rus și ucrainean vor locui de acum înainte împreună. În ultimele zile, conducerea rusă și-a înăsprit public poziția față de războiul din Ucraina. Miercuri, Lavrov a amenințat că Rusia va ocupa și alte zone din afara Donbassului, având în vedere furnizarea de arme din Vest și raza de acțiune mai lungă a acestora. El spune că este necesar să se împingă în continuare trupele de la Kiev departe de regiunile Donețk și Lugansk, din Estul Ucrainei, pe care Moscova le-a recunoscut ca fiind independente.

Fostul actoraș bravează!

Între timp, Volodimir Zelenski visează cai verzi pe pereți: păstrarea unității naționale este cea mai importantă sarcină pentru ucraineni pentru a câștiga războiul și a deveni membru al UE – trâmbițează el. Și adaugă: Ucraina să-și păstreze independența față de Rusia, să se transforme într-una dintre cele mai moderne țări din lume și, în același timp, să își urmeze propriul drum spre Europa. Într-un fel, discursul lui Zelenski a fost un răspuns la anunțul ministrului rus de externe Serghei Lavrov că intenționează să răstoarne „conducerea antinațională și anti-istorie” de la Kiev. Jelenski nu prea mai are oameni pe care să-i trimită la luptă, astfel că, în ciuda echipamentului și armelor primite de la NATO, doar cu declarații televizate, el nu poate apăra Ucraina, iar rușii înaintează mereu.

În propagandă să ne măsurăm!

  • Regiunea de sud a Ucrainei Herson va fi recucerită de forțele Kievului până în septembrie, a declarat un oficial ucrainean.
  • Ministerul de Externe al Rusiei a declarat că a atacat sâmbătă o ambarcațiune militară și arme livrate de SUA în portul Odesa cu rachete cu rază lungă de acțiune de înaltă precizie.
  • Președintele ucrainean Volodimir Zelenski a numit atacurile Rusiei asupra portului Odesa „barbarism”, adăugând că acestea „au distrus însăși posibilitatea” de a ajunge la orice acord cu Rusia.
  • Secretarul de stat al SUA Antony Blinken a declarat că Washingtonul condamnă atacurile Rusiei de la Odesa, adăugând că acestea subminează credibilitatea angajamentelor Moscovei în acordul de export de cereale.

admin

Latest News

Investigații RMN „la negru” în Spitalul Pantelimon. Acum este de DNA

Continuăm seria dezvăluirilor de la „Spitalul Morții” Sf. Pantelimon. Aici, au fost făcute zeci, poate sute de investigații RMN...

More Articles Like This