vineri, februarie 23, 2024

Premierul Sanna Marin divorțează

Must Read

Au fost împreună timp de 19 ani, dar doar trei dintre ei în presupusul “refugiu sigur” al căsătoriei. Acum s-a terminat, au anunțat miercuri premierul finlandez Sanna Marin, în vârstă de 37 de ani, și soțul ei, Markus Raikkonen, în poveștile lor de pe Instagram.

Marin și Raikkonen s-au căsătorit în vara anului 2020, după ce au fost împreună timp de aproximativ 16 ani.

S-au cunoscut ca elevi de 18 ani și împreună au o fiică de cinci ani. Ei au fost recunoscători pentru 19 ani împreună și fiica lor iubită, au scris ei. “Continuăm să fim cei mai buni prieteni, părinți apropiați și iubitori.”

Cea mai tânără femeie prim-ministru din lume

Marin și social-democrații săi au devenit doar a treia cea mai puternică forță în alegerile parlamentare din Finlanda de la începutul lunii aprilie, în ciuda câștigurilor. Câștigătorul alegerilor conservatoare, Petteri Orpo, conduce în prezent negocierile guvernamentale pentru a forma o coaliție de centru-dreapta. Până la instalarea noului guvern, Marin va rămâne în funcție ca interimar. A venit la putere la sfârșitul anului 2019 ca cel mai tânăr premier din lume la acea vreme.

“Cel mai tare șef de guvern din Europa”

Vara trecută, Marin a provocat o agitație cu videoclipuri de petrecere care circulă pe net. Unul dintre ei a arătat-o dansând de aproape și personal cu starul pop finlandez Olavi Uusivirta într-un club din Helsinki. Ca urmare, în Finlanda a existat o discuție despre apariția publică a prim-ministrului și despre o posibilă încălcare a îndatoririlor sale oficiale.

Mulți dintre compatrioții lui Marin au reacționat însă calm la comportamentul premierului lor. “Premierul are voie să se îmbete”, a declarat Elli Kojola de la Tampere pentru postul de radio Yle. “Dar trebuie să fie atentă și la modul în care se prezintă. Cineva te vede mereu.”

admin

Latest News

Cât de bine arată azi Chișinăul! Transformare uluitoare în mandatul primarului Ion Ceban

În ultimii ani, de când Ion Ceban a preluat Primăria Chișinăului, capitala Moldovei a cunoscut o adevărată schimbare la...

More Articles Like This