vineri, aprilie 19, 2024

Israelul refuză vizita lui Zelenski în Țara Sfântă: ‘Nu este momentul potrivit’

Must Read

PREȘEDINTELE UCRAINEAN Volodimir Zelensky  A CERUT SĂ FACĂ O VIZITĂ DE SOLIDARITATE ÎN URMA ATACULUI HAMAS ASUPRA ISRAELULUI, DAR I S-A SPUS CĂ „NU ESTE MOMENTUL POTRIVIT”, RELATEAZĂ PRESA DE LIMBĂ EBRAICĂ, CONFORM THE TIMES OF ISRAEL.Zelensky a emis o apărare fermă a Israelului după asalt, afirmând că Israelul are dreptul incontestabil de a se apăra de atacurile teroriștilor palestinieni.

„Teroarea este întotdeauna o crimă, nu doar împotriva unei țări sau a unor victime specifice, ci împotriva umanității în ansamblu”, a spus el.

„Lumea trebuie să rămână unită… pentru ca teroarea să nu încerce să ia sau să distrugă vieți oriunde și în orice moment”, a spus Zelensky.

Israelul și-a exprimat în repetate rânduri sprijinul pentru Ucraina de când forțele rusești au invadat Ucraina în februarie anul trecut, dar nu a oferit ajutor militar, ceea ce a provocat tensiuni diplomatice între Kiev și Ierusalim.

Israelul a ezitat să antagonizeze Moscova, care are o prezență militară puternică în Siria.

NapocaNews

Autor

Latest News

Investigații RMN „la negru” în Spitalul Pantelimon. Acum este de DNA

Continuăm seria dezvăluirilor de la „Spitalul Morții” Sf. Pantelimon. Aici, au fost făcute zeci, poate sute de investigații RMN...

More Articles Like This