marți, noiembrie 28, 2023

Israelul refuză vizita lui Zelenski în Țara Sfântă: ‘Nu este momentul potrivit’

Must Read

PREȘEDINTELE UCRAINEAN Volodimir Zelensky  A CERUT SĂ FACĂ O VIZITĂ DE SOLIDARITATE ÎN URMA ATACULUI HAMAS ASUPRA ISRAELULUI, DAR I S-A SPUS CĂ „NU ESTE MOMENTUL POTRIVIT”, RELATEAZĂ PRESA DE LIMBĂ EBRAICĂ, CONFORM THE TIMES OF ISRAEL.Zelensky a emis o apărare fermă a Israelului după asalt, afirmând că Israelul are dreptul incontestabil de a se apăra de atacurile teroriștilor palestinieni.

„Teroarea este întotdeauna o crimă, nu doar împotriva unei țări sau a unor victime specifice, ci împotriva umanității în ansamblu”, a spus el.

„Lumea trebuie să rămână unită… pentru ca teroarea să nu încerce să ia sau să distrugă vieți oriunde și în orice moment”, a spus Zelensky.

Israelul și-a exprimat în repetate rânduri sprijinul pentru Ucraina de când forțele rusești au invadat Ucraina în februarie anul trecut, dar nu a oferit ajutor militar, ceea ce a provocat tensiuni diplomatice între Kiev și Ierusalim.

Israelul a ezitat să antagonizeze Moscova, care are o prezență militară puternică în Siria.

NapocaNews

Latest News

Cât de bine arată azi Chișinăul! Transformare uluitoare în mandatul primarului Ion Ceban

În ultimii ani, de când Ion Ceban a preluat Primăria Chișinăului, capitala Moldovei a cunoscut o adevărată schimbare la...

More Articles Like This