sâmbătă, aprilie 20, 2024

Ce trebuie să faci pentru a primi în cont cei 500 euro din pachetul anti-inflație!

Must Read

Data-limită pentru înregistrarea online este 15 iulie

Guvernul federal a elaborat un nou pachet anti-inflație. Acum ministrul Finanțelor spune ce trebuie să faci pentru a obține bonusul.

Guvernul a alocat un pachet de 28 de miliarde de euro pentru măsuri ani-inflație, iar alte 6 miliarde de euro vor fi acordate sub formă de ajutoare și bonusuri, plătite direct în conturile cetățenilor. Pentru a se asigura că acest lucru funcționează rapid și fără probleme, ministrul Finanțelor, Magnus Brunner (ÖVP), face precizările necesare pentru populație. Toți cei circa 5,5 milioane de utilizatori ai platformei FinanzOnline vor fi contactați direct, astfel încât să sosească plățile alocațiilor familiale majorate, ajutoarele de compensare ale scumpirilor sau bonusurile climatice.

Termen-limită pentru înregistrarea online – 15 iulie!

Potrivit ministrului, contactul se face direct prin platforma FinanzOnline și prin e-mail, dacă utilizatorii au permis acest lucru în setări. „Accesul la FinanzOnline ajută Guvernul federal să plătească măsurile care au fost decise, rapid și fără birocrație! Oricine nu are încă acces la FinanzOnline, o poate face. Vă puteți înregistra ușor, rapid și în siguranță, cu semnătura telefonului mobil. Înregistrarea online este, de asemenea, posibilă și este ușoară. Datele de acces vă vor fi trimise în siguranță și convenabil prin poștă, în decurs de câteva zile”- precizează Ministerul Finanțelor. E-mailul trimis menționează ca dată-limită ziua de 15 iulie 2022, ca termen-limită pentru actualizările contului.

Șomerii și pensionarii cu venituri mici au prioritate!

„Creșterea prețurilor reprezintă o îngrijorare pentru mulți oameni, problemă pe care o luăm foarte în serios! De aceea, am pus la punct două pachete anti inflație, în valoare totală de patru miliarde de euro, pentru plăți imediate, adresate grupurilor care sunt deosebit de afectate, un ajutor masiv pentru navetiști, reduceri ale taxelor la energie și multe altele!” – a declarat ministrul de Finanțe. Vara ar trebui să aducă o compensație de 300 de euro pentru compensarea creșterilor de prețuri celor care sunt deosebit de afectați, cum ar fi pensionarii cu pensii minime, șomerii sau cei care primesc burse de studii. Bonusul pentru alocațiile familiale, majorat cu 180 de euro, urmează să fie distribuit în august.

În toamnă, vor urma alte ajutoare pentru publicul larg. Aceasta include bonusul climatic majorat, cu un bonus suplimentar pentru fiecare adult, de peste 500 de euro și pentru fiecare copil, de peste 250 de euro. „La începutul anului viitor, reducerea structurală va intra în vigoare și vom consolida astfel puterea de cumpărare a oamenilor, pe termen lung. Pentru că, prin desființarea progresiei la rece, vom pune capăt majorării impozitelor, iar acest lucru va ușura povara austriecilor pe termen lung!”- susține Brunner. „Îi rog pe toți să își actualizeze datele sau, dacă nu au făcut-o deja, să se înregistreze la FinanzOnline!”- este apelul ministrului de Finanțe pentru populație.

Lipsesc datele pentru 3 milioane de oameni!

Potrivit publicației heute.at., detaliile bancare ale circa trei milioane de persoane care au dreptul la un bonus climatic nu sunt încă disponibile. În schimb, acestea vor primi prin scrisoare recomandată un voucher de 500 de euro, care poate fi valorificat în bănci și magazine. Dar această livrare costă: circa 20 de milioane de euro sunt planificate pentru livrarea prin poștă, în bugetul proiectului pentru 2022. Acum, preocuparea Guvernului este să folosească toate mijloacele pentru a determina cât mai mulți oameni să își folosească conturile de pe site-ul Ministerului Finanțelor, pentru a beneficia de plățile online, direct în conturile personale.

admin

Latest News

Investigații RMN „la negru” în Spitalul Pantelimon. Acum este de DNA

Continuăm seria dezvăluirilor de la „Spitalul Morții” Sf. Pantelimon. Aici, au fost făcute zeci, poate sute de investigații RMN...

More Articles Like This