marți, iunie 6, 2023

Armata austriacă – folosită împotriva propriei populații?!!

Must Read

Folosirea armatei împotriva populației civile constituie un abuz fără precedent!

Încălcarea unui tabu: soldații se antrenează pentru demonstrații pe plan intern?!

Pandemia Corona a deschis porțile: De atunci, nu a mai fost considerată o îngrijorare faptul că armata federală mărșăluiește împotriva propriei populații! În 2021, armata federală din Tirol a fost desfășurată pentru a susține povestea Corona – o piesă puternică și, din moment ce a fost nefondată pentru că nu a existat o creștere a spitalizărilor, a pacienților de terapie intensivă și a deceselor, probabil un abuz de putere fără precedent!

Antrenament de două săptămâni în Stiria, pentru combaterea demonstrațiilor INTERNE!

Conform publicației unzensuriert.at, Austria a fost foarte restrictivă cu folosirea armatei. După ce armata a fost folosită pentru a înăbuși revoltele extremei stângi a SPÖ în anii 1930, o desfășurare internă a armatei a fost considerată tabu.

Dar nu mai este așa, așa cum subliniază publicația derstandard.at. În consecință, armata s-a antrenat și pentru a fi folosită la demonstrații, după cum arată exercițiile din ultimele două săptămâni.

Schimbare de paradigmă

Potrivit derstandard.at, „sarcinile interne devin, în general, din ce în ce mai importante, din cauza amenințărilor hibride, conform armatei”. Întrebat despre această afirmație, Ministerul Apărării a spus că „exercițiul este pregătit pentru desfășurari în străinătate”, și anume, în Kosovo și Bosnia-Herțegovina. Poftim?! Ministrul  Klaudia Tanner ne minte în față, fiind vorba de „Amenințări hibride” interne, desfășurate în străinătate?!

Fie armata nu știe ce are de făcut, ce nu poate fi presupus, fie populației i se arată un X pentru un U – și a avut loc o schimbare de paradigmă.

Latest News

Inflatia globala va exploda: Joe Biden semnează legea care amână cu doi ani falimentul SUA prin incapacitate de plata

Preşedintele Joe Biden a salutat vineri evitarea unei incapacităţi de plată "catastrofale" pentru Statele Unite şi a lăudat virtuţile...

More Articles Like This