vineri, aprilie 19, 2024

TRAI PE VĂTRAI PENTRU ACTIVUL PSD+PNL, ANGAJAT PE SALARII BABANE LA STAT!

Must Read

Salariul la stat e mai mare cu aproape 3.000 de lei decât la privat!

Diferența dintre salariile de la stat și cele din sectorul privat a crescut în ultimii 10 ani cu 464%!

Activul PSD și PNL trăiește pe banii noștri!

Banii de salarii pentru bugetari sunt din impozitele contribuabililor și din împrumuturi!

Salariul mediu la stat a ajuns să fie cu 2.768 de lei pe lună mai mare decât cel din privat, spune fostul ministru al Economiei, deputatul USR Claudiu Năsui. Potrivit acestuia, banii pentru acordarea acestor salarii vin din buzunarele contribuabililor și din împrumuturi.

”Salariile la stat au tot crescut peste cele din privat. Acum 10 ani, salariile la stat erau mai mari decât cele din privat cu 491 de lei pe lună. În 2020, țineți-vă bine, salariile la stat au ajuns cu 2.768 de lei pe lună, mai mari decât cele din sectorul privat!

Trai pe vătrai dacă te angajezi la stat!

De ce? Motivul e vechi de când lumea. Pe scurt, pentru că cine împarte, parte își face. Cu cât cineva e mai aproape de ierarhia centrală a statului, cu atât își va atrage mai multe beneficii. De unde banii? De la dumneavoastră, contribuabilii, și din împrumuturi. Așadar, tot din economia privată, deja foarte îngreunată de o clasă de politicieni care nu se vor opri din acumularea de privilegii”, a scris Claudiu Nasui pe Facebook. Deputatul subliniază că și în perioada pandemiei, salariile de la stat au crescut.

Activul de partid al PNL și PSD – angajat pe salarii de la stat!

”Au ratat chiar și pandemia, care a fost un prilej de restructurare la stat. Singurele salarii care au scăzut au fost cele din privat. La stat, pandemia nu s-a simțit. Explicația e simplă și cred că o știe deja toată lumea. Și PSD și PNL au mult activ de partid angajat la stat. De aceea tot cresc salariile”, precizează fostul ministru.

Totodată, Claudiu Nasui afirmă că Parlamentul a adoptat noi creșteri de salarii la stat, la ANCPI, și au fost depuse amendamente pentru noi sporuri și creșteri de salarii la stat.

”Săptămâna trecută au trecut în Parlament noi creșteri de salarii, de data aceasta la ANCPI (USR va ataca la CCR acea lege). Săptămâna aceasta văd amendamente pentru noi sporuri și creșteri de salarii la stat.

În fiecare săptămână apar astfel de noi creșteri de salarii la stat. Justificările sunt mereu aceleași. Inițial ne spun că „afectează puțini oameni” și deci „impactul e mic”. După care ne zic că „au apărut inechități” și „trebuie să creștem și altora”. E o poveste fără sfârșit. Asta sărăcește românii și România”, punctează Claudiu Năsui.

Potrivit publicației cotidianul.ro, diferența dintre salariile de la stat și cele din privat a crescut în ultimii 10 ani cu 464%, după cum afirmă fostul ministru al Economiei, deputatul USR Claudiu Năsui. El spune că salariile din privat au crescut au crescut în ritm normal, în ton cu productivitatea muncii.

De patru ori și jumătate mai mult pentru bugetari!

„Diferența dintre salariile de la stat și cele din privat a crescut în ultimii 10 ani cu 464%. Acum câteva luni PSD-PNL a încercat să mărească din nou salariile angajaților la stat prin lege în parlament. Nu a reușit, pentru că USR a atacat legea la curtea constituțională (CCR), iar CCR a amânat decizia până în septembrie. Din păcate, am făcut doar să amânăm inevitabilul. Pentru că sistemul este același. Și PSD, și PNL, au mult activ de partid salarizat la stat. Așa că presiunea pe creșterea salariilor e constantă. Nu contează cât de mari sunt salariile la stat. Ce contează pentru ei e ca acele salarii să crească în continuu. PSD-PNL cresc din nou salariile la stat. S-au hotărât să crească unele salarii de bază cu 50%. Nuanța este importantă, pentru că la el urmează să se aplice toate sporurile. Iar la stat sunt o groază de sporuri. De exemplu, spor de radiație, pentru că în București există rețele GSM. Spor de solicitare neuropsihică, pentru că sunt stresați neuropsihic. Dacă ați văzut, și ei pufnesc în râs când îi întrebi de ele. Dar ce mai contează ridicolul? Că doar nu dau banii lor, dau banii dumneavoastră!” – scrie pe Facebook Claudiu Năsui.

admin

Latest News

Investigații RMN „la negru” în Spitalul Pantelimon. Acum este de DNA

Continuăm seria dezvăluirilor de la „Spitalul Morții” Sf. Pantelimon. Aici, au fost făcute zeci, poate sute de investigații RMN...

More Articles Like This