vineri, aprilie 19, 2024

ADEVĂRUL DESPRE PERICOLUL AȘA ZISELOR VACCINURI ANTI-COVID IESE LA LUMINĂ!!

Must Read

2,5 MILIOANE DE VACCINAȚI ANTI-COVID AU FOST TRATAȚI PENTRU EFECTE ADVERSE ÎN GERMANIA, ANUL TRECUT!

Efectele secundare grave includ paralizie (facială), durere persistentă, probleme nervoase, reacții severe ale pielii, atacuri de cord, accidente vasculare cerebrale, inflamație a mușchilor inimii, dizabilitate permanentă și deces

Cea mai mare firmă de asigurări de sănătate din Germania dezvăluie că 1 din 25 de clienți a fost supus unui tratament medical în 2021, pentru efecte secundare ale “vaccinului” anti-Covid

Pe baza datelor de la Techniker Krankenkasse, se așteaptă ca până la 1 din 500 de injecții de vaccin anti-covid să provoace reacții adverse grave

Evidența efectelor secundare ale vaccinurilor din Germania este, în sfârșit, complet deschisă. Potrivit site-ului olandez de știri, Blckbx , la  cinci luni după o solicitare Wob, se pare că 437.593 din cele 11 milioane de asigurați ai celui mai mare fond de asigurări de sănătate din țară, Techniker Krankenkasse  (TK), au trebuit să se supună tratamentului medical în 2021 pentru efectele secundare ale vaccinului Covid. Adică, 1 caz din 25 și o creștere de 3000%!!!

Potrivit site-ului rairfoundation.com, săptămâna aceasta, TK a oferit, în sfârșit, date și cifre despre numărul de tratamente pe care au trebuit să le ramburseze în 2021, din cauza efectelor secundare (grave) ale vaccinurilor covid. Dar, din păcate, a fost nevoie de multă luptă și efort pentru a obține răspunsuri la, cererea Wob.

În 2021, UN NUMĂR DE 437.593 de asigurați, sau 1 din 25, a primit tratament medical pentru efectele secundare ale vaccinării, relatează Techniker Krankenkasse (TK). Acest număr este aproape de două ori mai mare decât toate efectele secundare raportate de agenția medicală federală germană Paul Ehrlich Institute (PEI) și Lareb Germania. În plus, reprezintă o creștere de 3000% pentru TK, față de 2019 și 2020.

Este de așteptat ca 1 din 500 de injecții să provoace reacții adverse grave!

Cifrele sugerează, de asemenea, că numărul de 1:5000 de efecte secundare grave per injecție, raportat de ministerul german al sănătății săptămâna trecută este, în realitate, mult mai mare. Pe baza cifrelor de la Techniker Krankenkasse, se așteaptă ca până la una din 500 de injecții să provoace un efect secundar grav, iar 3,3 milioane de germani ar fi trebuit să fie tratați de un medic, din cauza efectelor secundare ale vaccinurilor covid. Efectele secundare grave includ paralizie (facială), durere persistentă, probleme nervoase, reacții severe ale pielii, atacuri de cord, accidente vasculare cerebrale, inflamație a mușchilor inimii, dizabilitate permanentă și deces.

În cererea Wob către fondul de asigurări de sănătate TK, cifrele de facturare din 2019 până în 2021 au fost solicitate pe trimestru și pe persoană pentru codurile de raportare T881 – Complicații după vaccinare (imunizare), neclasificate în altă parte, inclusiv erupții cutanate după vaccinare,  T88.0  – Infecție (imunizare) post-vaccinare, inclusiv sepsis (imunizare) post-vaccinare,  U12.9  – Reacții adverse la utilizarea vaccinurilor COVID-19, nespecificate și Y.59.9 – Complicații adverse datorate vaccinurilor sau substanțelor biologic active.

Datele arată că în 2021, Techniker Krankenkasse a trebuit să ramburseze 147.235 de tratamente medicale pentru codul U12.9 – Reacții adverse la utilizarea vaccinurilor covid, nespecificate. Toate codurile enumerate mai jos sunt reacții adverse grave care necesită tratament de către un medic.

În 2019, dintre cei 11 milioane de asigurați, au fost necesare 13.777 de tratamente medicale din cauza efectelor secundare ale vaccinului. În 2020, au fost 15.044. În 2021, numărul a crescut la 437.593, o creștere de peste 3.000%.

Estimările șefului firmei de asigurări de sănătate concediat, au fost confirmate din nou!

În februarie (fostul), membrul consiliului de administrație al BKK Provita, Andreas Schöfbeck, a tras un semnal de alarmă, pentru că a văzut că numărul vizitelor medicale datorate vaccinurilor în rândul milioanelor de clienți ai asigurătorului german de sănătate a fost de nu mai puțin de zece ori mai mare decât cifrele oficiale. Conform lui Schöfbeck, nu mai puțin de trei milioane de germani ar fi trebuit să viziteze un medic, ca urmare a vaccinării.
Într-o conversație telefonică cu ziarul WELT, care i-a pus întrebări lui Schöfbeck despre scrisoarea pe care a scris-o cătreI nstitutul Paul Ehrlich, Schöfbeck a spus că la BKK, alarma ProVita a început să sune atunci când managementul de caz al asigurătorului de sănătate a întâlnit din ce în ce mai multe diagnostice care indicau efecte secundare ale vaccinării covid. Prin urmare, el a căutat în pool-ul de date partajat al tuturor fondurilor de asigurări de sănătate BKK pentru codurile de diagnostic T88.0, T88.1, Y59.9 și U12.9.

Ancheta a constatat că, de la începutul anului 2021 până la jumătatea celui de-al treilea trimestru, 216.695 de asigurați BKK au fost tratați pentru efectele secundare ale vaccinurilor. Acest număr exclude 7.665 de cazuri de complicații de la alte vaccinuri. În plus, statisticile nu au inclus pacienții care au primit mai mult de un tratament. Prin comparație, până la 31 decembrie 2021, Institutul Paul Ehrlich a înregistrat doar 244.576  de rapoarte  de evenimente adverse datorate vaccinurilor corona, pe baza a 61,4 milioane de persoane vaccinate.

Schöfbeck a fost imediat  concediat  pentru dezvăluirile sale!!!

2,5 milioane de vizite la medic, din cauza vaccinurilor!

La începutul lunii iulie, canalul de știri german WELT a obținut o scrisoare de la Asociația Națională a Medicilor de Asigurări Statutare de Sănătate (KBV) în care arăta că estimările lui Andreas Schöfbeck erau corecte. Scrisoarea KBV de la mijlocul lunii iunie a dezvăluit că aproape 2,5 milioane de cetățeni au mers la medic în 2021 din cauza efectelor secundare ale vaccinării corona.

Dovezile continuă să se adune!

Atât fostul șef al fondului de asigurări de sănătate, Andreas Schöfbeck, Asociația Națională a Medicilor de Asigurări Statutare de Sănătate (KBV), cât și cifrele Techniker Krankenkasse, arată că numărul real de efecte secundare severe ca urmare a injecțiilor experimentale cu covid este de multe ori mai mare. decât cel presupus oficial.

Chiar și Ministerul Sănătății din Germania a recunoscut că una din 5.000 dintre așa zisele vaccinuri duc la spitalizare, invaliditate permanentă sau deces – o revelație foarte serioasă, dar, probabil, o estimare foarte conservatoare.

admin

Latest News

Investigații RMN „la negru” în Spitalul Pantelimon. Acum este de DNA

Continuăm seria dezvăluirilor de la „Spitalul Morții” Sf. Pantelimon. Aici, au fost făcute zeci, poate sute de investigații RMN...

More Articles Like This