duminică, februarie 25, 2024

Ministrul Sănătății se hrănește cu vieți de austrieci?!

Must Read

Rapoartele conform cărora sportivii se prăbușesc și chiar mor după vaccinarea corona, îi îngrijorează pe austrieci!

Dar nu pe ministrul Sănătății, Johannes Rauch!

8 memri ai Comitetului Național de Vaccinare sunt plătiți de industria farmaceutică, dar asta nu e o problemă pentru Rauch!

După cum s-a arătat de mai multe ori, pandemia Corona nu a avut doar părți rele. În acest fel, rupturile ideologice au putut fi aplatizate, cum aa fost alianța a Verzilor și Liberalilor.

Rebelii din Partidul Verde, în jurul fostei purtătoare de cuvânt!

Pentru că au existat oameni din Partidul Verde care au criticat politica Corona a grupului lor guvernamental. “Sunt nebuni?! Sau ce se întâmplă cu politica?!”, a întrebat Madeleine Petrovic, fostă purtătoare de cuvânt a Verzilor, la o conferință de presă din februarie.

Pentru Petrovic, „timpul vaccinărilor și măsurilor coercitive s-a încheiat”. Ea consideră că obligația de a te vaccina este neconstituțională și a anunțat că va apela la toate măsurile împotriva acesteia, inclusiv „mersul în instanțe și sesizarea autoritățile europene”.

Scrisoarea deschisă a rămas fără răspuns

Împreună cu prietenii care gândesc la fel, ea a format o inițiativă împotriva vaccinării obligatorii și a „2G”, care, însă, nu a fost susținută de propriul ei partid. Dimpotrivă. Nu putea să se uite atât de repede, că vechea stângă era ștampilată ca „teoretician al conspirației”.

Potrivit publicației unzensuriert.at, inițiatiorii au scris o scrisoare deschisă cu 84 de întrebări, adresată comisiei „GECKO” și șefei comisiei pentru Sănătate, Katharina Reich, dar nu a primit nici un răspuns. Din fericire, liberalii sunt dedicați cauzei și nu se tem să lucreze împreună cu oameni diferiți din punct de vedere ideologic. De aceea, Partidul Libertății a adus aceste întrebări sub forma unei interpelări parlamentare – și trebuie să i se răspundă. Asta s-a întâmplat în urmă cu circa o săptămână.

Nici un efort pentru a răspunde!

Verzii întreabă prin intermediul Partidului Libertății – FPÖ:

“Credeți că este adecvat și etic să faceți publicitate în rândul copiilor sau în fața supermarketurilor pentru “vaccinările” Covid19? Cum este finanțat marketingul și orice formă de publicitate pentru acestea? Se face acest lucru din banii proveniți din impozite, sponsorizări sau alte mijloace financiare?”

Răspunsul primit nu poate fi mai lipsit de sens și nu intră în subiectul propriu-zis, vaccinarea copiilor:

“Vaccinarea împotriva Covid-19 s-a dovedit a fi cea mai eficientă măsură pentru a reduce îmbolnăvările grave. spitalizările și decesele. Astfel, informațiile despre beneficiile vaccinărilor împotriva Covid-19 nu sunt considerate doar etice, ci și urgent necesare!”

Rauch, ai uitat de Danemarca?!

Da, este o adevărată ispravă a Guvernului, mai ales că autoritatea sanitară daneză a retras recomandarea de vaccinare pentru copii, în iunie. Când a fost întrebat la televiziunea daneză dacă a fost o greșeală vaccinarea copiilor cu preparatele corona, răspunsul primit, acum mai bine de două luni: a fost: “Din câte știm astăzi, da!”

Pentru că, acum este clar că vaccinurile nu protejează împotriva infecțiilor, ci doar ajută la prevenirea cursurilor severe, care, la rândul lor, nu sunt relevante pentru copii.

Ignoranța, ca principiu!

La întrebarea pe care mulți și-au pus-o: Decesele „subite și neașteptate” sunt în creștere, mai ales în rândul sportivilor. Când a fost întrebat ce știe Ministerul Sănătății despre asta și a trebuit să spună, Johannes Rauch (Partidul Verde) nu a zăbovit mult și a răspuns, numele meu este Hase, nu știu nimic:

“Deoarece nu există informații despre acest subiect, atunci când se primesc rapoartele despre efecte secundare, la această întrebare nu se poate răspunde!”

Vorbim despre probleme grave de sănătate inexplicabile, dar în creștere, multe cu consecințe fatale! Și ministrului Sănătatății nu-i pasă?!

Nesimțire ministerială!

Dar nici nu este pregătit să răspundă la întrebările despre justificarea vaccinării oblgatorii. Între timp, aceasta a fost eliminintă, dar ministrul Johnnes Rauch a fost inițiatorul acestui act cu potențial de genocid!

Este scandalos cu câtă nesimțire sunt tratate întrebările publicului și ale Opoziției! Guvernul negru-verde decide să încalce integritatea fizică a cetățenilor, iar când a fost întrebat cum este justificată această încălcare masivă a autodeterminarii, cetățeanul este batjocorit pe față: Nu mai există, nu te supăra, deci nu contează!

Fără conflict de interese?! 8 membri ai Comitetului Național de Vaccinare sunt plătiți de industria farmaceutică, dar ministrul Sănătății nu vede nici o problemă în asta!

Guvernanții au ridicat din umeri la întrebarea despre „reclama de facto pentru vaccinarea copiilor (deosebit de controversată) de către un lobbyist Pfizer (neidentificat ca atare)”, pe postul național de televiziune ORF. Răspunsul a fost:

“Diseminarea de informații despre vaccinuri în general nu constituie publicitate pentru un medicament, conform legii!”

Într-adevar? Potrivit unei analize a pubșicațiein news.at, cea mai mare parte a „Comitetului Național de Vaccinare” este plătită de industria farmaceutică, și anume, opt persoane.

Toate sunt una: Guvern, afaceri, tribunale, Executivul din sănătate!

Herwig Kollaritsch, membru al „GECKO” (Gesamtstaatlichen Krisenkoordination – Comitetul de stat pentru coordonarea crizelor-n.n), s-a declarat „liber de conflicte de interese” și, în același timp, afirmă că își permite doar muncă onorifică, în calitate de membru al consiliului consultativ al Ministerului Sănătății, pentru că a primit taxe de curs de la firma producătoare de vaccinuri Valneva, Asociația Medicală, Asociația Farmaciștilor, Medicaldialogue, Teamworx, Grünes Kreuz, Novartis și Roche. Dar Rauch nu vede „practic nici o formă de publicitate” în asta.

Există o lipsă tot mai mare de separare a puterilor în Austria, între Guvern, interesele corporative din economie, executiv, tribunale, ministere – toate sunt una! Ca în RDG.

admin

Latest News

Cât de bine arată azi Chișinăul! Transformare uluitoare în mandatul primarului Ion Ceban

În ultimii ani, de când Ion Ceban a preluat Primăria Chișinăului, capitala Moldovei a cunoscut o adevărată schimbare la...

More Articles Like This