vineri, februarie 23, 2024

Campania împotriva vaccinării obligatorii este susținută de avocați de top!

Must Read

Avocații Florian Höllwarth și Alexander Scheer consideră că persoanele nevaccinate sunt discriminate!

Luni, a început săptămâna de înregistrare pentru două referendumuri împotriva așa ziselor măsuri de combatere a coronavirusului. Avocații vienezi Florian Höllwarth și Alexander Scheer au declanșat acțiunea intitulată „Fără vaccinare obligatorie!” – deschisă spre semnare până pe 27 iunie. „Discriminarea persoanelor nevaccinate ar trebui să fie pedepsită! În textul referendumului se menționează o amendă de până la 6.000 de euro pentru nevaccinați”- arată cei doi apărători ai legii.

Avocații spun: „După cum a arătat trecutul din 2020 încoace, oamenii au fost și sunt hărțuiți, discriminați și hărțuiți la locul de muncă, chiar și concediați, pentru că nu sunt vaccinați!” Șomerii nevaccinați ar fi, de asemenea, discriminați masiv – sunt argumentele lor principale.

Pe site-ul https://keine-impfpflicht.at, se arată, printre altele, că există deja peste 165.000 de semnături împotriva vaccinării obligatorii. La acest referendum online pot participa cetățenii austrieci care au vârsta peste 16 ani.

admin

Latest News

Cât de bine arată azi Chișinăul! Transformare uluitoare în mandatul primarului Ion Ceban

În ultimii ani, de când Ion Ceban a preluat Primăria Chișinăului, capitala Moldovei a cunoscut o adevărată schimbare la...

More Articles Like This