sâmbătă, aprilie 27, 2024

LIDERII UE – LACHEI AI SUA ȘI TRĂDĂTORI!

Must Read

Liderii europeni: lachei ai Statelor Unite și trădători ai Europei!

Karen Smith


Văitatul lui Von der Leyen și Borrell devine jalnic pe zi ce trece. Nu știu dacă au un public care le acordă atenție, sau chiar dacă cineva îi mai crede sau îi ia în serios, dar este chiar jenant să-i privești târându-se prin redacții și prin mass-media și răspândind prostii fără nici o logică sau cu o statură intelectuală la nivel de grădiniță.

Unul dintre argumentele ei preferate împotriva Rusiei este că Moscova folosește energia ca armă. Ce vrei? Mai bine să folosească armele nucleare? Rusia se confruntă cu un război hibrid de a patra generație, care vizează întreaga NATO, cuprinzând război convențional, război economic și război mediatic. A fost jefuită de zeci de miliarde de active, depuse în Occident, împiedicată să-și achite micile datorii și declarată în faliment, supusă celui mai mare pachet de sancțiuni economice din istoria umană recentă, exclusă din organizațiile internaționale și din sistemul monetar și bancar mondial. Și acum acești analfabeȚi se plâng că Federația Rusă nu le vinde tot petrolul și gazele de care au nevoie, în timp ce intenția lor publică și evidentă este să nu mai cumpere hidrocarburi de la ei, cât mai curând posibil.

Ceea ce vor să spună Rusiei și opiniei publice a Bătrânului Continent este ceva de genul: „Vindeți-mi atâta benzină cât am nevoie la un preț ieftin, ca să vă pot ataca mai târziu și să vă fur în continuare, după bunul plac”. Desigur, este un adevărat păcat că Rusia trebuie să continue să vândă mărfuri acestor satrapi, pentru a-și îndeplini obiectivele economice și pentru a permite bunăstarea poporului său în această perioadă de război, altfel, acest grup iresponsabil ar trebui să experimenteze o iarnă fără rezerve de gaze și cu restricții, impuse unei populații care ar trebui să se ridice împotriva lor și să-i dea afară din funcțiile publice, pe care le folosesc împotriva Europei și în favoarea Statelor Unite.

Pentru că aceasta este adevărata problemă cu ceea ce se întâmplă aici. Statele Unite sunt cele care au provocat acest război, spre marea glorie a corporațiilor sale de apărare și energie, pentru a ridica o nouă cortină de fier, care să împartă Europa și să o împiedice să joace un rol important și independent în noua lume care se conturează în acest deceniu, în ciuda SUA.

Majoritatea liderilor europeni sunt adevărați trădători ai proiectului de integrare europeană, trădători ai popoarelor continentului și lachei ai imperialismului american. Clasa muncitoare europeană este cea care va plăti, și plătește deja, pentru impulsul expansionist al NATO, cu o pierdere a puterii de cumpărare, împiedicându-i să ducă o viață demnă în timp ce ei, cu salarii de sute de mii de euro, ne învață lecții despre cum să economisim energie sau cum să speli doar părțile intime, pentru a nu-i „da bani lui Putin”.

Ar trebui să le amintim lor și găștii lor de fiecare dată când mergem la benzinărie, când primim factura la electricitate sau când plătim la supermarket. De asemenea, ar trebui să le amintim că această situație poate fi rezolvată rapid, ținându-ne de cuvânt cu privire la extinderea NATO spre est, prin organizarea de referendumuri privind autodeterminarea în Ucraina, care reflectă voința poporului, fără constrângere și prin crearea de garanții de securitate care respectă interesele tuturor părților în conflict: exact ceea ce Rusiei i s-a negat în mod repetat la sfârșitul anului 2021, când a prezentat mai multe propuneri pentru acorduri NATO, de care Joe Biden, practic, a râs. Iresponsabilitatea sa ar putea duce la o iarnă mult mai caldă decât se aștepta. La ordinul Statelor Unite, ni s-a pus un laț în jurul gâtului. Frica trebuie să schimbe banda din nou.

ARTICOL PRELUAT DE PE https://karensmithdotblog.wordpress.com/2022/08/10/liderii-europeni-lachei-ai-statelor-unite-si-tradatori-ai-europei/

admin

Latest News

Lanțul de supermarketuri dat în judecată de Guvern pentru defăimare. Totul se petrece intre Ungaria si Austria

Șeful de Cabinet al premierului ungar Viktor Orban, Gergely Gulyas, a declarat joi că Guvernul ungar intenționează să dea...

More Articles Like This