vineri, aprilie 26, 2024

În timp ce Austria e afectată greu de inflație, ministrul Familiei și Femeilor, Raab și-a tras limuzină de lux!

Must Read

În timp ce Austria e afectată greu de inflație, Raab și-a comadat o limuzină de peste 200.000 euro!, din banii publici!

Prețurile la pompele interne de benzină îi fac pe șoferii din Austria să geamă. Chiar și în cadrul Guvernului federal, unii au trecut deja la mașini electrice: vicecancelarul Werner Kogler s-a decis, cu mult timp în urmă, în favoarea unui Audi electric – preț de listă în jur de 100.000 de euro. Se pare că ministrului Femeilor, Susanne Raab îi place ceva mai luxos: a primit, în martie, o versiune cu ampatament lung a unui Audi A8. Prețul cu echipament complet: peste 200.000 euro. Totuși, monstrul de 300 CP a fost închiriat, așa că a costat doar 934,58 euro pe zi. Solicitată să dea explicații, ministrul Raab face trimitere la acordul-cadru al Guvernului: „Ca și în cazul tuturor vehiculelor oficiale ale guvernului federal, acest vehicul a fost achiziționat pe baza unui acord-cadru cu BBG.

(În calitate de furnizor de servicii de achiziții publice pentru sectorul public, Bundesbefertigung GmbH (BBG) oferă de peste 20 de ani un portofoliu cuprinzător de produse și servicii. Oferta este utilizată intens: ministerele federale, statele, orașele și municipalitățile, dar și companiile externalizate, universitățile și instituțiile din sectorul sănătății apreciază serviciile BBG-n.r.).

“În acest caz specific, este aceeași mașină ca cea prevăzută la preluarea mandatului, care, așa cum este reglementat acum în contract și prevăzută cu un motor hibrid. Prin urmare, utilizarea acestei mașini de serviciu este în conformitate cu planul național de acțiune pentru durabilitate și cu toate specificațiile acordului-cadru!”- susține Susanne Raab. 

Însă, credem noi, decizia ei a fost una neinspirată, care îi afectează imaginea atât ei cât și partidului pe care îl reprezintă.

admin

Latest News

Lanțul de supermarketuri dat în judecată de Guvern pentru defăimare. Totul se petrece intre Ungaria si Austria

Șeful de Cabinet al premierului ungar Viktor Orban, Gergely Gulyas, a declarat joi că Guvernul ungar intenționează să dea...

More Articles Like This