duminică, octombrie 1, 2023

Rusia dă asigurări că va identifica autorul exploziilor de la gazoductele Nord Stream / Putin este de părere că SUA s-ar afla în spatele incidentului

Must Read

Kremlinul a comunicat, luni, că Rusia va stabili care state s-au aflat în spatele exploziilor de la gazoductele Nord Stream şi va face tot posibilul pentru a împiedica ceea ce a descris drept eforturi ale Occidentului de a “acoperi” ce s-a întâmplat.

Conductele, care conectează Rusia şi Germania pe sub ţările baltice, au fost lovite de explozii a căror sursă nu a fost explicată, în luna septembrie, în ceea ce Moscova a descris drept un act de terorism internaţional.

Preşedintele Vladimir Putin a afirmat că este de părere că Statele Unite s-ar afla în spatele incidentului, o idee pe care Washingtonul a respins-o drept falsă.

Un diplomat rus a afirmat, luni, că Moscova ar putea cere despăgubiri pentru daunele produse la conducte, dar nu a specificat de la cine

Latest News

Trei români au făcut tot ce le-a stat în putință ca să fie arestați de polițiștii austrieci. „Mașina are doar trei roți”

Trei români s-au comportat agresiv în orașul austriac Graz, iar în cele din urmă au fost arestați, după ce...

More Articles Like This