sâmbătă, aprilie 20, 2024

“REGRET CĂ M-AM VACCINAT!”

Must Read

Vaccinarea Covid   

#Regret vaccinarea!

Preluarea planificată și poate, fără succes, a serviciului de mesaje scurte Twitter de către Elon Musk, a arătat clar că Twitter este puternic de stânga și îi place să acționeze ca un purtător de cuvânt pentru cei puternici. Este cu atât mai uimitor că tweet-ul „#Regret vaccinarea” a ajuns luni, 1 august, în tendințele Twitter din Germania.

Afectați de efecte secundare

Conform publicației unzensuriert.at. pe Twitter, cei afectați din Germania arată că au primit vaccinarea corona în mod voluntar sau „forțat” și apoi au dezvoltat efecte secundare și se simt abandonați cu problemele lor de sănătate apărute ulterior. Multe victime ale vaccinării sunt supărate pe politicienii care au promovat vaccinarea corona, fără a le informa în mod corespunzător despre posibilele consecințe grave ale vaccinării. De asemenea, este criticată practica multor medici, care nu vor să recunoască problemele de sănătate apărute după vaccinarea corona ca și efecte ale vaccinului.

„Fără efecte secundare” a devenit „mortal”!

Dintr-o dată, rapoartele despre efectele secundare nedorite apar chiar și în mass-media. În timp ce urmăm în continuare narațiunea conform căreia vaccinul împotriva coronavirusului ar fi făcut mai mult bine decât rău (a făcut-o?! Unde sunt dovezile?!), schimbarea de paradigmă este clară.

În urmă cu doar douăsprezece luni, ministrul german al Sănătății, Karl Lauterbach (SPD), a vorbit despre vaccinarea corona „fără efecte secundare”. „Asta trebuie spus din nou și din nou!”, a subliniat el într-o emisiune a Annei Will. Oricine susține contrariul răspândește „dezinformare”. Dar, pe 16 iunie a acestui an, același Lauterbach a avertizat asupra efectelor secundare, care „în cazuri foarte rare”, pot fi chiar fatale. Deci, vaccinurile anti-Covid nu mai sunt “sigure și eficiente”?! Totul a fost doar o minciună?! Cine răspunde pentru toate decesele și suferințele cauzate de aceste seruri experimentale periculoase?!

admin

Latest News

Investigații RMN „la negru” în Spitalul Pantelimon. Acum este de DNA

Continuăm seria dezvăluirilor de la „Spitalul Morții” Sf. Pantelimon. Aici, au fost făcute zeci, poate sute de investigații RMN...

More Articles Like This