duminică, mai 5, 2024

„Fără negocieri între SUA și Rusia nu va exista pace în Ucraina!”

Must Read
Occidentul luptă în prezent „împotriva lui însuși”, a spus Viktor Orbán.

Premierul ungar Viktor Orbán a declarat joi, 11 august, că pacea în Ucraina ar fi posibilă doar dacă Moscova și Washingtonul vor veni la masa negocierilor, a informat presa locală.

Fără negocieri între Statele Unite și Rusia, nu va exista niciodată pace în Ucraina”, a spus Orbán în timpul discursului său la Conferința de Acțiune Politică Conservatoare (CPAC) din Dallas, Texas. Strategia liderilor „globalişti” este „extinderea şi prelungirea războiului”, a adăugat el.

Orbán a subliniat că lumea se confruntă în prezent cu mari pericole și îndoieli, și se află într-o criză nemaivăzută de mult timp, în timp ce Occidentul „se luptă împotriva lui însuși”. „Am văzut viitorul promis de establishment-ul globalist, dar avem o altă viziune asupra viitorului. Globaliştii pot merge cu toţii în iad, eu am venit în Texas”, a spus el.

Referitor la participarea sa la eveniment, liderul ungar a explicat că multe persoane au fost „confuze” că a fost invitat. „În primul rând, mass-media liberală, ale cărei titluri le pot vedea deja mâine: „Un politician european de extremă dreapta, rasist și antisemit, calul troian al lui Putin, a ținut un discurs la o conferință conservatoare”. Dar nu vreau să le dau nicio idee, dar ei sunt cei mai buni la răspândirea știrilor false”, a spus premierul. „În schimb, vă voi spune adevărul: în Ungaria avem toleranță zero față de rasism și antisemitism”, a adăugat el.

ARTICOL PRELUAT DE PE https://karensmithdotblog.wordpress.com

admin

Latest News

Andrei Năstase candidează la președinție

Acum, fostul lider al Platformei Demnitate și Adevăr (DA) spune că va candida la prezidențialele din toamna acestui an. Andrei...

More Articles Like This