joi, aprilie 25, 2024

„Fără negocieri între SUA și Rusia nu va exista pace în Ucraina!”

Must Read
Occidentul luptă în prezent „împotriva lui însuși”, a spus Viktor Orbán.

Premierul ungar Viktor Orbán a declarat joi, 11 august, că pacea în Ucraina ar fi posibilă doar dacă Moscova și Washingtonul vor veni la masa negocierilor, a informat presa locală.

Fără negocieri între Statele Unite și Rusia, nu va exista niciodată pace în Ucraina”, a spus Orbán în timpul discursului său la Conferința de Acțiune Politică Conservatoare (CPAC) din Dallas, Texas. Strategia liderilor „globalişti” este „extinderea şi prelungirea războiului”, a adăugat el.

Orbán a subliniat că lumea se confruntă în prezent cu mari pericole și îndoieli, și se află într-o criză nemaivăzută de mult timp, în timp ce Occidentul „se luptă împotriva lui însuși”. „Am văzut viitorul promis de establishment-ul globalist, dar avem o altă viziune asupra viitorului. Globaliştii pot merge cu toţii în iad, eu am venit în Texas”, a spus el.

Referitor la participarea sa la eveniment, liderul ungar a explicat că multe persoane au fost „confuze” că a fost invitat. „În primul rând, mass-media liberală, ale cărei titluri le pot vedea deja mâine: „Un politician european de extremă dreapta, rasist și antisemit, calul troian al lui Putin, a ținut un discurs la o conferință conservatoare”. Dar nu vreau să le dau nicio idee, dar ei sunt cei mai buni la răspândirea știrilor false”, a spus premierul. „În schimb, vă voi spune adevărul: în Ungaria avem toleranță zero față de rasism și antisemitism”, a adăugat el.

ARTICOL PRELUAT DE PE https://karensmithdotblog.wordpress.com

admin

Latest News

Scandalul care zdruncină industria big pharma din toată lumea: Un gigant farmaceutic a dat în judecată Pfizer din cauza vaccinurilor împotriva COVID-19

Grupul farmaceutic britanic GlaxoSmithKline (GSK) a dat în judecată alianţa Pfizer-BioNTech într-un tribunal federal din statul american Delaware, joi, acuzând...

More Articles Like This