marți, aprilie 30, 2024

Banca Centrală Europeană pompează miliarde în statele falimentare!

Must Read

BCE folosește mecanismele pieței libere pentru a finanța țările din sud, în dezavantajul Austriei și Germaniei!

Neobservate de public și necomentate de mass-media, organele Băncii Centrale Europene (BCE) au decis într-o „ședință de urgență” de joia trecută să ne atace la portofel. Încă o dată, prosperitatea țărilor din sud urmează să fie asigurată pe cheltuiala austriecilor.

Transferul de beni spre sud

Directorul BCE, Isabel Schnabel, a anunțat deja „noi fonduri pentru sprijinirea țărilor din sudul euro” marțea trecută. Potrivit lui madam Schnabel, aceste măsuri sunt menite să prevină o creștere dezordonată a costurilor de finanțare a țărilor mai puternic îndatorate, din zona euro. Iar joi, pisica a fost aruncată! Pe de o parte, BCE dorește să cumpere obligațiuni guvernamentale de la țările sudice, iar, pe de altă parte, pentru a menține masa monetară stabilă, vrea să vândă obligațiuni ale țărilor puternice economic. BCE estimează că 17 miliarde de euro pot fi reinvestite în aceste noi obligațiuni de stat, prin intermediul obligațiunilor la scadență.

Costuri mai mari ale dobânzilor pentru Austria și Germania!

Ceea ce înseamnă, ulterior, dobânzi mai mici pentru statele din sud, se aplică invers pentru țările din nord. În schimb, ratele dobânzilor pentru cetățenii din Germania și Austria vor tinde să crească.

Pentru cetățenii Germaniei, Țărilor de Jos sau Austriei, aceasta înseamnă că împrumuturile imobiliare, de exemplu, vor deveni mai scumpe. Însă, creditele vor deveni mai ieftine pentru italieni.

Sclavi truditori pentru prosperitatea țărilor mediteraneene?!

Conform publicației unzensuriert.at, transferul de miliarde către țările din sud este o intervenție flagrantă în mecanismele pieței economice și un transfer de bogăție de la Nord spre Sud. În cele din urmă, statele potențial falimentare sunt invitate să să trăiască în continuare peste posibilitățile lor și să acumuleze mai multe datorii! Ca întotdeauna, contribuabilii din țările din nord trebuie să plătească factura. Ne costă cât nu merită!

admin

Latest News

Biroul fiscal vinde înregistrări de Bushido

În ultimele luni, tot mai multe premii de la rapper au apărut pe net, care au fost oferite spre...

More Articles Like This