duminică, octombrie 1, 2023

Mizerie: Statul austriac lasă cetățenii să-i plătească datoriile!

Must Read

Austria trăiește peste posibilitățile sale de 15 ani!

Politica socială de stânga este scumpă!

S-au cheltuit miliarde de euro pentru îngrijirea imigranților neinvitați din Orient și Africa, și multe alte miliarde de euro pentru măsurile nebunești legate de pandemia de coronavirus, inclusiv vaccinuri ineficiente. De asemenea, alte miliarde de euro sunt cheltuite pe “politici de gen” și alte politici sociale de stânga, fără să fie consultați cetățenii! Dar ei trebuie să plătească pentru astea! Și scump. Pentru că, în prezent, inflația ridicată și în creștere, are un efect secundar pozitiv pentru clasa politică: statul se poate ierta singur!

Ministrul de Finanțe poate fi fericit!

Încă din acest an, nivelul datoriei ar trebui să scadă din nou la puțin sub 80% din produsul intern brut (PIB), apoi să scadă la 75,9% în 2023 și 73,1% , în 2024. Efectul inflației este însă „foarte mare”, potrivit economistului șef Birgit Niessner, de la Banca Națională a Austriei (OeNB). Banca Centrală se așteaptă ca deficitul bugetar să fie de 2,6% din PIB în acest an și de 1,2 sau 0,7%, în anii următori.

Socializarea profitului=privatizarea nevoilor!

„Efect” sună grozav. Dar în spatele acestui cuvânt se ascunde faptul că austriecii plătesc pentru asta! Din cauza inflației ridicate, ei trebuie să recurgă la economiile lor, pentru a-și putea menține nivelul de trai. Asta înseamnă că devii mai sărac. Dacă este necesar, trebuie să faci un împrumut. Pentru asta, statul „își cere scuze”. Statul are astfel mai puține datorii, dar locuitorii din Austria au mai multe! Toate expresiile de simpatie ale politicienilor din coaliția guvernamentală negru-verde au un gust amar, de minciună!

Latest News

Trei români au făcut tot ce le-a stat în putință ca să fie arestați de polițiștii austrieci. „Mașina are doar trei roți”

Trei români s-au comportat agresiv în orașul austriac Graz, iar în cele din urmă au fost arestați, după ce...

More Articles Like This