miercuri, mai 8, 2024

Avocata Susanne Fürst e posibila candidată a FPÖ la prezidențialele din toamnă!

Must Read

Profilul lui Susanne Fürst

  • Nume: Susanne Furst
  • Născut: 3. mai 1969, la Linz
  • Profesie: Avocat, Membru în Consiliul Naţional
  • Partid: FPÖ
  • Starea civilă: căsătorită
  • Copii: doi fii

Susanne Fürst s-a născut în Austria Superioară, în 1969, la Linz, unde și-a terminat școala și, după ce a absolvit liceul, a studiat și Dreptul. După ce a absolvit Magistratura în 1991, ea a rămas activă ca asistentă la Institutul de Drept Constituțional și Științe Politice de la Universitatea Johannes Kepler.

Susanne Fürst: Politician remarcat târziu!

Ea este avocat în Wels din 1999 și este, de asemenea, partener în cadrul firmei de avocatură „ SCWP Schindhelm ” din 2022. Intrarea ei în politică a venit destul de târziu, la 48 de ani. În 2014, Susanne Fürst a fost chemată pentru prima dată de clubul parlamentar FPÖ în calitate de expert, într-o comisie de anchetă, pe tema „consolidării democrației în Austria”, iar din 2016, a lucrat pentru Partidul Libertății în consiliul de audiență al televiyiunii naäionale ORF .

 

Apropiată de Kickl

În 2017, Fürst a candidat pentru FPÖ, la alegerile pentru Consiliul Național. Ea se simte legată de partid, pentru că acesta nu are cuvântul libertate doar în titlu, a spus Fürst, când a fost prezentată ca și candidată de liderul FPÖ de atunci, HC Strache. În același an, potențiala candidată la Președinție a ajuns în Consiliul Național și a negociat, de asemenea, coaliția cu ÖVP. De atunci, ea a activat ca purtător de cuvânt al partidului, pe problemele drepturilor omului. Din 2019, este vicepreședinte al Partidului Libertății (FPÖ) și este considerată o confidentă apropiată a președintelui Herbert Kickl . Din punct de vedere politic, Fürst este considerată a fi de extremă dreaptă, ea a atras atenția, de exemplu, prin declarațiile despre refugiați sau măsurile luate de Guvern împotriva epidemiei de coronavirus.

 

Susanne Fürst, o inabordabilă?!

După cum relatează publicația derstandard.at, Fürst este considerată destul de rezervată, aproape timidă. Ea „ aproape niciodată nu se apropie de oamenii din Consiliul Național ”, după cum a declarat un membru al Parlamentului.  De asemenea, este considerată a fi experimentată din punct de vedere juridic. Fürst încă își practică profesia de avocat, în ciuda angajamentului ei politic. Ea mai scrie pentru revista identitară “Info-Direkt”. Susanne Fürst este căsătorită și mamă a doi băieți.

admin

Latest News

Din ce în ce mai multe femei călătoresc singure în autorulote

În urmă cu un an, multimilionara Caitlin Pyle a facut o linie curată sub vechea ei viață. Americanca a...

More Articles Like This