vineri, aprilie 26, 2024

Avocata Susanne Fürst e posibila candidată a FPÖ la prezidențialele din toamnă!

Must Read

Profilul lui Susanne Fürst

  • Nume: Susanne Furst
  • Născut: 3. mai 1969, la Linz
  • Profesie: Avocat, Membru în Consiliul Naţional
  • Partid: FPÖ
  • Starea civilă: căsătorită
  • Copii: doi fii

Susanne Fürst s-a născut în Austria Superioară, în 1969, la Linz, unde și-a terminat școala și, după ce a absolvit liceul, a studiat și Dreptul. După ce a absolvit Magistratura în 1991, ea a rămas activă ca asistentă la Institutul de Drept Constituțional și Științe Politice de la Universitatea Johannes Kepler.

Susanne Fürst: Politician remarcat târziu!

Ea este avocat în Wels din 1999 și este, de asemenea, partener în cadrul firmei de avocatură „ SCWP Schindhelm ” din 2022. Intrarea ei în politică a venit destul de târziu, la 48 de ani. În 2014, Susanne Fürst a fost chemată pentru prima dată de clubul parlamentar FPÖ în calitate de expert, într-o comisie de anchetă, pe tema „consolidării democrației în Austria”, iar din 2016, a lucrat pentru Partidul Libertății în consiliul de audiență al televiyiunii naäionale ORF .

 

Apropiată de Kickl

În 2017, Fürst a candidat pentru FPÖ, la alegerile pentru Consiliul Național. Ea se simte legată de partid, pentru că acesta nu are cuvântul libertate doar în titlu, a spus Fürst, când a fost prezentată ca și candidată de liderul FPÖ de atunci, HC Strache. În același an, potențiala candidată la Președinție a ajuns în Consiliul Național și a negociat, de asemenea, coaliția cu ÖVP. De atunci, ea a activat ca purtător de cuvânt al partidului, pe problemele drepturilor omului. Din 2019, este vicepreședinte al Partidului Libertății (FPÖ) și este considerată o confidentă apropiată a președintelui Herbert Kickl . Din punct de vedere politic, Fürst este considerată a fi de extremă dreaptă, ea a atras atenția, de exemplu, prin declarațiile despre refugiați sau măsurile luate de Guvern împotriva epidemiei de coronavirus.

 

Susanne Fürst, o inabordabilă?!

După cum relatează publicația derstandard.at, Fürst este considerată destul de rezervată, aproape timidă. Ea „ aproape niciodată nu se apropie de oamenii din Consiliul Național ”, după cum a declarat un membru al Parlamentului.  De asemenea, este considerată a fi experimentată din punct de vedere juridic. Fürst încă își practică profesia de avocat, în ciuda angajamentului ei politic. Ea mai scrie pentru revista identitară “Info-Direkt”. Susanne Fürst este căsătorită și mamă a doi băieți.

admin

Latest News

Lanțul de supermarketuri dat în judecată de Guvern pentru defăimare. Totul se petrece intre Ungaria si Austria

Șeful de Cabinet al premierului ungar Viktor Orban, Gergely Gulyas, a declarat joi că Guvernul ungar intenționează să dea...

More Articles Like This