sâmbătă, mai 18, 2024

Ungaria are cea mai bună politică externă din UE!

Must Read

Ungaria și-a jucat bine cartea suveranității!

Înțelegerea secretă Putin-Orban care aruncă în aer CRIZA ENERGETICĂ!

Gazprom a mărit livrările de gaze către Ungaria prin conducta Turkstream, care aduce gazele prin Serbia, a declarat sâmbătă un oficial al Ministerului de Externe ungar.

Maghiarii au păstrat relaţii pragmatice cu Moscova de la începutul războiului din Ucraina, creând tensiuni cu unii aliaţi ai Uniunii Europene, dornici să adopte o linie mai dură.

Ungaria, dependentă 85% de gazele ruşilor!

Ungaria, care este dependentă în proporţie de 85% de gazul rusesc, se opune ferm ideii oricăror sancţiuni UE asupra importurilor de gaze ruseşti, iar prim-ministrul Viktor Orban a făcut lobby din greu pentru a obţine o scutire de la sancţiunile UE asupra importurilor de ţiţei ruseşti.

De curând, maghiarii au cerut Rusiei încă 700 de milioane de metri cubi de gaze, pe lângă un acord de furnizare pe termen lung, în vigoare, cu Rusia. Gazprom va adăuga 2,6 milioane de metri cubi de gaze suplimentari pe zi, livrărilor convenite anterior, prin Turkstream, în august, volumul livrărilor din septembrie fiind în negocieri.

Ungaria, acord cu Gazprom pe 15 ani!

Acordul ungurilor cu Gazprom este pe o perioadă de 15 ani, cu opţiune de modificare a cantităţilor achiziţionate după 10 ani. Ungaria primeşte 3,5 miliarde de metri cubi (bcm) de gaze pe an prin Bulgaria şi Serbia, în cadrul acordului său pe termen lung cu Rusia, şi încă 1 miliard de metri cubi printr-o conductă din Austria.

ARTICOL PRELUAT CU ACORDUL EDITORULUI DE PE www.national.ro: https://www.national.ro/stiri-externe/ungaria-rasplatita-de-gazprom-pentru-ca-s-a-opus-sanctiunilor-ue-la-importurile-de-gaze-rusesti-771600.html

Latest News

Părintele Necula, despre cea mai mare problemă cu care se confruntă România în aceste vremuri

Preotul Constantin Necula consideră că România duce lipsă în prezent de meseriaşi şi totodată că este necesară o restartare...

More Articles Like This