duminică, octombrie 1, 2023

ZELENSKI E PE DUCĂ!

Must Read

Fost spion american: La Kiev va avea loc o lovitură de stat!

Cariera politică a președintelui Ucrainei, Volodimir Zelenski, se apropie de sfârșit, a declarat fostul ofițer al servciilor de informații americane, Scott Ritter, relatează agenția RIA Novosti.

”El va fi obligat fie să părăsească Ucraina (…) fie va muri de mâna propriilor cetățeni, care nu mai au încredere în el”, a spus Ritter în direct pe canalul de YouTube, Judging Freedom.

Fostul ofițer a subliniat că președintele Ucrainei este cel care poartă responsabilitatea pentru moartea a zeci de mii de civili.

În plus, liderii occidentali încetează să mai creadă în imaginea creată a lui Zelenski, refuzând tot mai des să ofere ajutor Kievului, a adăugat Ritter.

”Având în vedere că prestigiul președintelui Ucraina scade treptat, nu mai are sens ca el să rămână la putere”, a spus fostul agent de informații.

În opinia lui, în Ucraina ar putea avea loc, în curând, o lovitură de stat.

ARTICOL PRELUAT CU ACORDUL EDITORULUI DE PE www.flux24.ro: https://flux24.ro/fost-spion-american-la-kiev-va-avea-loc-o-lovitura-de-stat/

Latest News

Trei români au făcut tot ce le-a stat în putință ca să fie arestați de polițiștii austrieci. „Mașina are doar trei roți”

Trei români s-au comportat agresiv în orașul austriac Graz, iar în cele din urmă au fost arestați, după ce...

More Articles Like This