duminică, februarie 25, 2024

Elon Musk are probleme tot mai mari: Casa Albă și marile ziare americane se revoltă împotriva sa

Must Read

New York Times nu va plăti un abonament lunar pentru a obţine statutul de cont verificat pe Twitter, a declarat un purtător de cuvânt al ziarului, la câteva ore după ce a pierdut bifa de verificare pe platforma de socializare, transmite Reuters.

Conform noii politici Twitter, bifele verificate sunt acum oferite doar printr-un abonament plătit, informează News.ro.

Organizaţiile vor trebui să plătească 1.000 de dolari pe lună pentru a obţine bife aurii, în timp ce persoanele fizice pot obţine bife albastre la un preţ de pornire de 7 dolari în Statele Unite.

”De asemenea, nu vom rambursa reporterilor banii pentru Twitter Blue pentru conturile personale, cu excepţia cazurilor rare în care acest statut ar fi esenţial în scopuri jurnalistice”, a adăugat purtătorul de cuvânt.

Casa Albă și Politico refuză să plătească

De asemenea, Politico nu se va oferi să plătească pentru conturile verificare pe Twitter ale personalului său, potrivit unui memoriu trimis personalului, văzut de Reuters.

Twitter a anunţat anterior că, de la 1 aprilie, mai multe conturi vor bifele, deoarece compania de social media începe să îşi retragă programul moştenit pentru verificarea conturilor.

Twitter nu a răspuns la o solicitare de comentarii din partea Reuters.

Axios a relatat anterior că nici Casa Albă nu va plăti pentru ca profilurile oficiale de pe Twitter ale personalului său să fie verificate în continuare.

admin

Latest News

Cât de bine arată azi Chișinăul! Transformare uluitoare în mandatul primarului Ion Ceban

În ultimii ani, de când Ion Ceban a preluat Primăria Chișinăului, capitala Moldovei a cunoscut o adevărată schimbare la...

More Articles Like This