vineri, aprilie 19, 2024

Cele mai recente știri prevestesc colapsul american

Must Read

PAUL CRAIG ROBERTS

Paul Craig Roberts (născut la 3 aprilie 1939) este un economist și autor american. Anterior a deținut un birou sub-cabinet în guvernul federal al Statelor Unite, precum și funcții de profesor universitar, predând la mai multe universități din SUA. El este un promotor al economiei pe partea ofertei și un oponent al politicii externe recente a SUA . Roberts a primit un doctorat de la Universitatea din Virginia , unde a studiat sub G. Warren Nutter. A lucrat ca analist și consilier la Congresul Statelor Unite, unde a fost creditat drept autorul principal al proiectului inițial al Legii fiscale pentru redresarea economică din 1981. A fost secretarul adjunct al Trezoreriei Statelor Unite pentru Politică Economică sub președintele Ronald Reagan și, după ce a părăsit Guvernul, a deținut timp de zece ani catedra “William E. Simon” în economie, la Centrul pentru Studii Strategice și Internaționale și a făcut parte din mai multe consilii corporative. Fost editor asociat la The Wall Street Journal, articolele sale au apărut și în The New York Times și Harper’s și este autorul a mai mult de o duzină de cărți și a unui număr de lucrări evaluate de colegi. După ce s-a pensionat, el a fost acuzat de antisemitism și teoretizare a conspirației de către Liga AntidefăimăriiCentrul de Drept pentru Sărăcie din Sud și alții.

Nu există niciun semn de inteligență nicăieri în lumea occidentală!

Guvernatorul democrat al Californiei Gavin Newsom intenționează să elimine treptat mașinile pe benzină până în 2035 și să le înlocuiască cu mașini alimentate cu baterii care trebuie reîncărcate în mod continuu cu electricitate. În prezent, nu există suficientă energie electrică disponibilă în California pentru a proteja California de întreruperi la utilizarea curentă. Între timp, ultima centrală de energie electrică nucleară din California se va închide. Nu este clar în absolut cum va avea California suficientă electricitate curată pentru mașinile sale exclusiv electrice. O concluzie sigură este că statul California se îndreaptă către o criză energetică imposibil de gestionat.

În prezent, California se depinde de electricitatea produsă în alte state. Este planul Californiei de a deveni „curată” limitând producția de energie electrică la furnizorii Californiei din alte state? California devine „curată” murdărind alte state?

Regimul Biden, de care inclusiv democrații s-au săturat, a decis să anuleze o hotărâre a Curții Supreme a SUA care a anulat Roe vs. Wade printr-un ordin executiv prezidențial. Executivul nu are o asemenea autoritate. Ordinele executive nu pot fi folosite pentru a face legi sau pentru a anula hotărâri judecătorești.

Prin ordinul său executiv, Nebunul Casei Albe încalcă separarea puterilor. Acest pas către dictatură, desigur, nu va provoca niciun regret în rândul susținătorilor avortului. Poate că Curtea Supremă va găsi curajul să emită o ordonanță împotriva președintelui Biden. Poate că după eliminarea democraților în noiembrie, Nebunul de la Casa Albă poate fi pus sub acuzare.

Submarinul rus Doomsday intră în serviciu. Nedetectabil, capabil să distrugă flote întregi de portavioane și să distrugă orașele de coastă cu tsunami, Washingtonul alege un război pe care nu-l poate câștiga. Washington a decis să lupte cu Rusia până la moartea ultimului ucrainean. Britanicii s-au angajat față de stăpânii lor de la Washington să antreneze 10.000 ucraineni la fiecare 4 luni pentru a-i arunca rușilor de carne de tun. Este posibil ca acest program să eșueze din cauza neparticipării Ucrainei.

În tot vestul american apa dispare. Cele două rezervoare principale s-au micșorat atât de mult încât generarea energiei este amenințată. Cu toate acestea, regimul democrat a permis ca 2,2 milioane imigranți-invadatori să intre în SUA din 2020, pe fondul unei penurii de apă și energie! Aici asistăm la căderea Statelor Unite, care sunt cu greu unite, în incapacitatea „liderilor” de a înțelege faptele. În august 2020, peste 45 milioane de persoane care trăiesc în SUA s-au născut într-o altă țară. Având în vedere diferența dintre ratele natalității și demonizarea etnicilor albi fondatori, Statele Unite în esență nu mai există. Guvernul britanic apără dreptul Ucrainei de a-și alege propriul viitor, dar cum își pot alege ucrainenii propriul viitor atunci când sunt marioneta Washingtonului? Între timp, Kremlinul, care deține toate cărțile, dar nu știe cum să le joace, l-a trimis pe ministrul de externe Lavrov la reuniunea G-20, deși Kremlinul a admis anterior că a vorbi cu Occidentul nu are sens. Atunci de ce a fost trimis Lavrov să fie umilit cu insulte? Kremlinul pare să se adapteze greu la realitate.De fapt, unde poate fi găsită realitatea? Poate fi găsit în discursul lui Putin – dar nu în politica Kremlinului. Rusia continuă să furnizeze energie inamicilor ei cu care este în război. Lumea occidentală s-a sinucis. Universitățile și școlile sale publice au demonizat dincolo de recuperare prestigiul și realizările occidentale. Tot ceea ce se învață este că Occidentul este rău. Cum se poate spune că o asemenea forță malefică precum Occidentul se prezintă ca un exemplu moral și pretinde hegemonie?

admin

Latest News

Investigații RMN „la negru” în Spitalul Pantelimon. Acum este de DNA

Continuăm seria dezvăluirilor de la „Spitalul Morții” Sf. Pantelimon. Aici, au fost făcute zeci, poate sute de investigații RMN...

More Articles Like This