duminică, octombrie 1, 2023

Ambasadorul Hurezeanu revine la vechile obiceiuri scandaloase?!

Must Read

Se zvonește că Călin Ion (cacofonie cu premeditare), mare organizator de evenimente, ar fi implicat în afaceri de proxenetism, cu protecție de la autoritățile române! Așteptăm următorul tun al marelui organizator de evenimente

Nu știm ce se întâmplă în ultima vreme cu dl Emil Hurezeanu, ambasadorul României în Austria, mare amator de evenimente culturale, dar și de amiciția cu persoane dubioase, ca, de exemplu, Călin Ion, un personaj care a șperțuit circa 30.000 de euro de la propriii concetățeni din Viena, pe care i-a prostit sp cumpere bilete pentru un revelion care a existat doar în închipuirea sa de țepar. Dl Hurezeanu a participat recent la un așa zis eveniment, organizat de Călin Ion și firma acestuia, respectiv, un spectacol cu participarea actorului român Horațiu Mălăele și a cântărețului folk Nicu Alifantis Cu acest prilej, dl Hurezeanu s-a pozat împreună cu dubiosul personaj care i-a șmenuit pe câteva sute de români. Să nu fi știut dl Hurezeanu, care, în calitate de ambasador, e înconjurat de agenți ai Serviciului de Informații Externe, cine e Călin Ion?! Poza în care ambasadorul apare alături de țepar constituie o uriașă lovitură de imagine pentru acest personaj dubios, un tip agramat și fără studii, poză care, nu ne îndoim, îi va permite să dea alte tunuri și țepe. Oricui îi va propune pe viitor o afacere, Călin Ion îi va putea arăta, ca garanție a onestității și seriozității sale, fotografia cu ambasadorul Hurezeanu! Ce veți avea de spus în legătură cu asta, după următoarea țeapă semnată Călin Ion, dle Hurezeanu?!

Ce știe toată Viena, nu știe Hurezeanu?!

Pe pagina de Facebook a țeparului Călin Ion am găsit următoarele: (https://www.facebook.com/groups/543355585806320/user/100040575410973/),putem citi:

Ion Calin  participă laViena, spectacol “Mălăele special” și invitat extraordinar Nicu Alifantis 29 mai 2022 

“Mulțumim tuturor care au fost prezenți la spectacolul susținut de maestru Horațiu Mălăele & Nicu Alifantis la Viena; a fost o Duminică minunată și sperăm ca în viitor să fie tot mai multe evenimente de acest gen în Austria.

Mulțumim și domnului Ambasador Emil Hurezeanu pentru prezența dânsului, un adevărat patriot care îi pasă cu adevărat de ROMÂNI (Aoleo, Căline, ai lipsit la orele de Gramatică!!-n.n.). Mulțumim și partenerilor noștri EnJoy Events și Top Europe Events pentru frumoasa colaborare.

Vă dormim (ha,ha – nu e greșeala noastră-n.n) toate cele bune și pe curând.

Cu stimă și respect, Călin Ion”.

 

Următoarea promisiune a lui Călin: concert Carla s Dreams! “Săptămâna asta se pun în vânzare biletele la concertul Carla’s Dreams, ce va avea loc pe 24 Septembrie la Viena, mai multe info în curând!

Toate informațiile le puteți găsi începând de mâine pe pagina noastra Events C&A, like and share !

https://www.facebook.com/Events-CA-250134360216851/”

Dar să nu uităm ce scria Evenimentul Zilei pe 28 decembrie 2016 (aici găsiți linkul spre articol: https://evz.ro/teapa-de-revelion-300-de-romani-au-platit-pentru-petrecere.html🙂

În esență, se descria tunul dat de Călin Ion conaționalilor români, cărora le promisese un revelion de vis la Palatul Lichtenstein din Viena. Țeparul a încasat banii pe circa 250 de bilete, circa 30.000 euro, după care s-a făcut nevăzut. E o onoare să apari în poză cu astfel de oameni, așa-i dle ambasador Hurezeanu?

Vom reveni în curând cu alte dezvăluiri despre afacerile murdare și plăcerile ciudate ale tartorului peste Ambasada României din Austria.

Latest News

Trei români au făcut tot ce le-a stat în putință ca să fie arestați de polițiștii austrieci. „Mașina are doar trei roți”

Trei români s-au comportat agresiv în orașul austriac Graz, iar în cele din urmă au fost arestați, după ce...

More Articles Like This