sâmbătă, mai 18, 2024

Un bărbat bănuit că ar fi organizatorul contrabandei cu peste 180 mii dolari depistați la postul vamal Vulcănești, reținut

Must Read

N

Serviciul Vamal, de comun cu Procuratura pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale (PCCOCS), anunță reținerea unui bărbat bănuit că ar fi organizatorul contrabandei cu peste 180 mii dolari din Ucraina , la postul vamal Vulcanesti la sfârșitul lunii martie.

Bărbatul cu vârsta de 32 de ani a fost supus perchezițiilor – la domiciliul și în mijloacele de transport ale acestuia. Urmează ca PCCOCS să solicite aplicarea arestului preventiv în privința învinuitului, care anterior a fost cercetat și pentru huliganism și pentru conducerea mașinii în stare de ebrietate.

În ceea ce-i privește pe ceilalți patru bărbați care au tăinuit banii în vamă, aceștia continuă să fie investigați în stare de arest preventiv, timp în care beneficiază de prezumția nevinovăției, potrivit legii. Măsura a fost dispusă urmare a contestării de către PCCOCS la Curtea de Apel Chișinău a refuzului demersului procurorilor de către Judecătoria Chișinău, sediul Ciocana.

Latest News

Părintele Necula, despre cea mai mare problemă cu care se confruntă România în aceste vremuri

Preotul Constantin Necula consideră că România duce lipsă în prezent de meseriaşi şi totodată că este necesară o restartare...

More Articles Like This