sâmbătă, mai 18, 2024

Un bărbat a amenințat cu cuțitul trei tinere în Praterstern, pentru că nu purtau vălul islamic!

Must Read

Extremismul religios revine în prim-plan!!

Întrucât consideră că tinerele ar trebui să poarte vălul islamic, un tânăr de 19 ani a amenințat și insultat trei fete, cu vârste cuprinse între 15 și 18 ani, în stația de metrou Praterstern din Viena, joi seara.

Bărbatul le-a urmărit apoi pe cele trei tinere, în metrou, până la stația Schwedenplatz. Acolo, conform relatărilor victimelor, a amenințat-o pe una dintre ele cu un cuțit, a lovit- cu piciorul și a împins-o peste un tânăr de 17 ani. Tinerele, speriate, au sunat la poliție, iar bărbatul a fost arestat.

Ofițerii de polție au fost alertați telefonic în jurul orei 18.30. Suspectul le era deja cunoscut. El fusese extrem de agresiv cu poliția, când, anterior, i-a fost confiscată o cantitate mică de canabis. Au urmat rapoarte despre amenințări periculoase de care acesta a fost suspectat, tentative de vătămare corporală și încălcări ale Legii asupra narcoticelor. Fetele nu au fost rănite fizic în urma atacului. În cadrul unui comunicat, poliția din Viena a subliniat că cei afectați de discriminare pe criterii de etnie, origine sau religie pot contacta linia telefonică a Cancelariei Federale, pentru informații despre ajutor și serviciile disponibile.

Latest News

Părintele Necula, despre cea mai mare problemă cu care se confruntă România în aceste vremuri

Preotul Constantin Necula consideră că România duce lipsă în prezent de meseriaşi şi totodată că este necesară o restartare...

More Articles Like This