duminică, octombrie 1, 2023

O bucată de aur care cântăreşte 2,6 kilograme a fost găsită cu ajutorul unui detector de metale!

Must Read

Un bărbat a găsit cu ajutorul unui detector de metale o bucată de aur care cântărește 2,6 kilograme. Bărbatul, originar din Austria a descoperit o piatră de 4,6 kg, care conținea aur în valoare de 160.000 de dolari.

În urma unei evaluări efectuate de un specialist s-a descoperit faptul că aurul din interior cântărea 2,6 kilograme. „Sunt în industria aurului de 43 de ani și este cel mai mare specimen de aur pe care l-am văzut. Este cel mai mare pe care l-am văzut”, a spus Kamp pentru NCA Newswire.

Descoperirea a fost făcută în Victoria, regiunea preferată a căutătorilor de aur din anii 1800.Darren Kamp, care a evaluat și a cumpărat bucata de aur, a declarat că este cea mai mare pe care a văzut-o în cei 43 de ani de carieră.

„Am fost pur și simplu uimit… Este o descoperire unică în viață”, a declarat el pentru BBC. Deși astfel de descoperiri sunt rare, se estimează că Australia are cele mai mari rezerve de aur din lume.

Latest News

Trei români au făcut tot ce le-a stat în putință ca să fie arestați de polițiștii austrieci. „Mașina are doar trei roți”

Trei români s-au comportat agresiv în orașul austriac Graz, iar în cele din urmă au fost arestați, după ce...

More Articles Like This