vineri, aprilie 19, 2024

Klaus Iohannis, excursie în America de Sud cu acelaşi avion de lux. Singurul român fericit

Must Read

Preşedintele Klaus Iohannis merge în vizitele oficiale în America de Sud cu acelaşi avion cu care a fost în Japonia, închiriat de la compania luxemburgheză Global Jet, relatează Boarding Pass, site specializat în ştiri din domeniul aviatic.

Decolarea de pe aeroportul „Mihail Kogălniceanu” din Constanţa a avut loc luni, la ora 10:15.

”Preşedintele României zboară în Brazilia, Argentina şi Chile tot cu un avion închiriat de la compania aeriană luxemburgheză Global Jet. Avionul este acelaşi cu care  delegaţia oficială a călătorit în martie 2023 din România în vizitele oficiale din Japonia şi Singapore, fiind vorba despre un Boeing 737-900ER în configuraţie BBJ”, relatează Boarding Pass, prezentând şi imagini din interiorul aeronavei.

”Autonomia acestui avion este insuficientă pentru un zbor fără escală operat din Constanţa până în Brazilia. Aşadar, cel mai probabil, zborul va fi efectuat cu o oprire pentru realimentare în Spania (Insulele Canare) sau o ţară din nord-vestul Africii”, precizează sursa citată.

Zborurile lui Iohannis – Costurile sunt clasificate

admin

Latest News

Investigații RMN „la negru” în Spitalul Pantelimon. Acum este de DNA

Continuăm seria dezvăluirilor de la „Spitalul Morții” Sf. Pantelimon. Aici, au fost făcute zeci, poate sute de investigații RMN...

More Articles Like This