duminică, octombrie 1, 2023

Zuckerberg, făcut de râsul curcilor de propriul robot!

Must Read

Chatbot-ul firmei Meta spune că compania exploatează oamenii!

Mark Zuckerberg

Potrivit agenției bbc.com, noul chatbot prototip al Meta a declarat pentru BBC că Mark Zuckerberg își exploatează utilizatorii pentru bani.

Site-ul social media Facebook, rebotezat Meta, deținut de Mark Zuckerberg, precizează că chatbot-ul folosește inteligența artificială și poate discuta pe „aproape orice subiect”.

Întrebat ce părere are chatbot-ul despre CEO-ul și fondatorul companiei, acesta a răspuns „țara noastră este divizată și el nu a ajutat deloc la asta”. Meta a explicat că chatbot-ul era un prototip și că ar putea produce răspunsuri nepoliticoase sau jignitoare.

„Toți cei care folosesc Blender Bot trebuie să înțeleagă că este doar în scopuri de cercetare și divertisment, că poate face declarații neadevărate sau jignitoare și că sunt de acord să nu declanșeze intenționat botul să facă declarații ofensatoare”, a spus un purtător de cuvânt al Meta.

Chatbot-ul, numit BlenderBot 3 , a fost lansat public vineri.,, 12 august. Programul „învață” din cantități mari de date lingvistice, disponibile public. Întrebat despre Mark Zuckerberg, chatbot-ul a declarat pentru BBC: „A făcut o treabă groaznică la depunerea mărturiei în fața Congresului! Mă îngrijorează țara noastră”.

Latest News

Trei români au făcut tot ce le-a stat în putință ca să fie arestați de polițiștii austrieci. „Mașina are doar trei roți”

Trei români s-au comportat agresiv în orașul austriac Graz, iar în cele din urmă au fost arestați, după ce...

More Articles Like This