duminică, februarie 25, 2024

Smartphone-uri excelente, sub 300 euro!

Must Read

Chinezii de la Huawei oferă două modele ieftine și atractive

iPhone XS sau Galaxy S10?! Telefoanele mobile de lux pot arata frumos și pot face multe, dar chiar ai nevoie de ele?! Tehnologia smartphone-urilor este atât de avansată azi, încât chiar și modelele mult mai ieftine au mai multă putere decât aveți nevoie! Ne-am uitat la smartphone-urile actuale cu prețuri sub 300 de euro și vă facem câteva recomandări.

 

Honor10, de la Huawei

Specialiștii din domeniu îl recomadă deja: cea mai bună alegere din sectorul cu buget redus vine de la Huawei – un smartphone din familia Honor. Pentru mai puțin de 300 euro, poți avea un smartphone care chiar nu trebuie să se ascundă de flagship-urile producătorilor cunoscuți. Respect! Pentru moment, prețul acestui model este de 269,90 euro, fapt pentru care nu trebui să ne gândim mult timp ca să luăm o decizie de cumpărare.

Huawei Y7 2019

Nou-nouț, lansat în luna martie, modelul este o nouă versiune a Huawei Y7. Modelul revizuit scapă de cadrele mari de afișare și punctează datorită unei baterii XXL (4.000 mAh) cu o autonomie extrem de lungă. Dispozitivul este disponibil în trei culori diferite și este echipat cu o cameră de 13 megapixeli.

 Sony Xperia 10

Xperia 10 de la Sony este, de asemenea, destul de nou lansat în cursă. Costă puțin sub de 300 de euro, dar dispozitivul punctează cu echipamente excelente și un avantaj unic: afișajul are formatul cinema de 21:9, ceea ce face ca imaginile în mișcare de pe dispozitiv să fie deosebit de clare.

Samsung M20

Samsung oferă un clasic instantaneu în clasa de mijloc, prin Galaxy M20. Dispozitivul Android se poate ocupa practic de orice sarcină, fără să gafeze. O alegere conservatoare, dar totuși, de încredere.

LG G7 se potrivește și el!

Chic și plat – așa să îți imaginezi o altă „potrivire”. Acest model – G7 de la LG, este în mod clar, cel mai potrivit, când vine vorba de afișaj și cu greu poți păcăli smartphone-urile din această clasă. Dar ar trebui să acceptați faptul că sistemul de operare nu mai este cel mai recent.

 Nokia 7Plus

Da, Nokia încă mai există! Nokia 7 Plus rămâne deosebit de recomandat, deoarece dispozitivul are un ecran deosebit de clar și luminos, care este chiar compatibil HDR. Datorită reducerilor, nu veți găsi asta nicăieri altundeva în acest interval de preț.

 Motorola G6 Plus

Odată cu G6 Plus, Motorola a introdus și un design mai modern în clasa de mijloc. Se remarcă în mod plăcut hard disk-ul de 64 GB și posibilitatea înregistrărilor video de înaltă rezoluție.

admin

Latest News

Cât de bine arată azi Chișinăul! Transformare uluitoare în mandatul primarului Ion Ceban

În ultimii ani, de când Ion Ceban a preluat Primăria Chișinăului, capitala Moldovei a cunoscut o adevărată schimbare la...

More Articles Like This