marți, noiembrie 28, 2023

Rombat lansează o baterie destinată vehiculelor grele, de trei ori mai perfomantă!

Must Read

Uzina anunță demararea producției unei noi baterii destinate vehiculelor grele, începând cu luna august

Compania din Bistrița a prezentat bateria Heavy Duty Champion HD-EFB, destinată vehiculelor de mare tonaj, în cadrul Târgului Auto Total Business Show de la București, informează Mediafax.

Conform producătorului, bateria Heavy Duty Champion HD-EFB beneficiază de o tehnologie inovativă, care crește performanțele acumulatorilor auto și permite creșterea duratei de viață de până la 3 ori comparativ cu bateriile clasice. Aceasta este destinată vehiculelor grele și acoperă toate segmentele de utilizare: construcții, transport marfă și persoane, agricultură.

“Heavy Duty Champion oferă o calitate premium, obținută de Rombat SA prin inovări special concepute pentru a asigura performanțe superioare. Produsul nostru garantează o durată de viață de trei ori mai mare, comparativ cu bateriile clasice Heavy Duty și un număr de cicluri de încărcare de 10 ori mai mare decât în cazul bateriilor clasice, la o descărcare de 17,5% în mod continuu, cu impact major in durata de viață a acumulatorilor!”, a explicat George Chiriță, director de vânzări și marketing al Rombat.

Potrivit site-ului trans.info, la începutul acestui an, compania a publicat datele financiare pentru 2021, anunțând totodată un nivel record al vânzărilor de baterii noi. Astfel, în 2021, Rombat a vândut 2,65 de milioane de baterii auto, înregistrând o creștere cu 15% față de 2020 și totodată a recuperat aproximativ 13.000 de tone de plumb din baterii uzate la fabrica Rebat Copșa Mică, pe care o deține.

Latest News

Cât de bine arată azi Chișinăul! Transformare uluitoare în mandatul primarului Ion Ceban

În ultimii ani, de când Ion Ceban a preluat Primăria Chișinăului, capitala Moldovei a cunoscut o adevărată schimbare la...

More Articles Like This