duminică, februarie 25, 2024

Pentru profesioniștii selfie-urilor: Golden Vivo V23 5G, cu lentilă care își schimbă culoarea!

Must Read

Noul smartphone este echipat cu cea mai bună cameră frontală existentă!

Noul smartphone elegant din seria Vivo promite selfie-ul perfect zi și noapte. Camera frontală unică, de 50 de megapixeli, cu Eye AutoFocus, face acest lucru posibil. Camera pentru selfie nu mai poate juca rolul de „vioara a doua” pentru camera principală. Fie că este vorba despre un selfie în parcul însorit sau pe timp de noapte, V23 5G le permite ambele, datorită sistemului avansat de cameră duală selfie, de înaltă calitate. Sistemul include o cameră frontală unică, de 50 de megapixeli, cu Eye AutoFocus, pentru fotografii clare și o cameră frontală, cu unghi super-larg, de 8 megapixeli, ideală pentru selfie-uri de grup. Iluminarea potrivită este esențială: Patru becuri LED, integrate discret în panoul frontal, oferă o lumină uniformă, pentru rezultate profesionale.

V23 5G este telefonul mobil ideal pentru toți cei pasionați de selfie-uri: deoarece, Vivo l-a echipat cu cel mai bun sistem de cameră frontală de până acum!O întreagă generație a crescut cu selfie-uri și îi place să împărtășească multe pe TikTok sau Instagram. Două tendințe sunt în mod clar în atenție: imaginile în mișcare și funcțiile selfie. Cu V23 5G, firma Vivo răspunde acestor cerințe, după cum a precizat Martin Wallner, vicepreședinte Vivo Austria și Elveția.

Sunshine Gold, cu lentilă care își schimbă culoarea!

În ceea ce privește designul, smartphone-ul dă dovadă de extravaganță: spatele versiunii Sunshine Gold este echipat cu sticlă care schimbă culoarea, care reacționează la lumina UV și trece de la tonuri calde portocalii-aurii la nuanțe reci, de verde-albastru. Rama aurie îi conferă smartphone-ului nota finală în „Sunshine Gold”. Pentru clienții care apreciază eleganța simplă, există varianta de culoare „Stardust Black”. Datorită cadrului metalic din aluminiu aeronautic, V23 5G este confortabil de ținut în mână și este deosebit de subțire, la doar 7,39 mm.  

Încărcat în doar 30 de minute, prin tehnologia FlashCharge!

V23 5G este smartphone-ul potrivit pentru toți cei cărora le place să fie în mișcare: Cu ajutorul tehnologiei FlashCharge de 44 W, telefonul mobil este gata de utilizare în 30 de minute, cu circa 70%, iar bateria este încărcată complet în doar 62 de minute. Vivo V23 5G este disponibil în Austria în variantele de design „Sunshine Gold” și „Stardust Black”, la un preț de 499 de euro.

admin

Latest News

Cât de bine arată azi Chișinăul! Transformare uluitoare în mandatul primarului Ion Ceban

În ultimii ani, de când Ion Ceban a preluat Primăria Chișinăului, capitala Moldovei a cunoscut o adevărată schimbare la...

More Articles Like This