vineri, februarie 23, 2024

Huawei a lansat prima tabletă cu cerneală electronică!

Must Read

Momentan, inovatorul produs nu este disponibil în Austria

Huawei a dezvăluit recent o serie de produse noi, la o expoziție de profil, la Istanbul. De asemenea, firma chineză a lansat prima tabletă cu cerneală electronică a companiei, care vine cu funcții speciale.

Huawei MadPad Paper – o premieră mondială!

Recent, la Istanbul, compania chineză de tehnologie Huawei a oferit presei o privire asupra mai multor produse la care utilizatorii se pot aștepta în următoarele săptămâni și luni. De asemenea, a semnalat noi prezențe în familia de smartphone-uri nova – Huawei Nova Y70 și Huawei Nova Y90, precum și cea mai recentă adăugare la familia de dispozitive audio, căștile in-ear de ultimă generație Huawei FeedBuds Pro2. De asemenea, a fost prezentată și prima tabletă Huawei cu ecran cu cerneală electronică, Huawei MatePad Paper, precum și două laptopuri noi de 16 inchi, Huawei MateBook D16, foarte bine echipat și Huawei MateBook 16 s. Huawei MatePad Paper, prima tabletă cu cerneală electronică a companiei chinezești, are câteva caracteristici speciale de oferit. Ea combină funcțiile unei tablete cu cele ale unui cititor de cărți electronice și ale unui blocnotes digital. Tableta are un ecran izbitor de mare, cu rame înguste, un design foarte subțire și este foarte ușoară, de circa de 360 ​​de grame. Ca ecran, este folosit un display FullView de 10,3 inchi, alb-negru. Potrivit Huawei, acesta este „primul modul de afișare cu cerneală electronică din lume, care a primit certificarea TÜV Rheinland Paper-Like Display”.

Cerneală electronică, ecran mare, funcții multiple, 4 microfoane și două difuzoare!

Acest lucru este pentru a vă asigura că, împreună cu stiloul inclus, ar trebui creată senzația de a scrie pe hârtie, inclusiv un foșnet, când scrieți, pentru o senzație asemănătoare hârtiei. Rezoluția afișajului este de 1.872 x 1.404 pixeli. Ca sistem de operare, este folosit HarmonyOS 2, are 64 de gigaocteți (GB) de memorie internă și 4 GB de RAM. Bateria măsoară 3.625 mAh. Tableta acceptă și Bluetooth 5.2 și Wi-Fi 6+. Tableta e-ink este, de asemenea, echipată cu patru microfoane și două difuzoare. Ea este deblocată cu un senzor de amprentă încorporat și încărcată la 22,5 wați. Potrivit reprezentanților Huawei, o încărcare de 1,5 ore este suficientă pentru șase zile de utilizare, iar MatePad Paper ar trebui să reziste aproape o lună în standby. Singurul lucru regretabil este că, deocamdată, tableta nu va fi disponibilă în Austria. În alte țări din UE însă, Huawei MatePad Paper va fi disponibilă în curând, pentru prețul de 499 de euro. Huawei promite, de asemenea, o bibliotecă uriașă utilizabilă, cu sute de cărți audio și cărți electronice, pentru toate gusturile.

admin

Latest News

Cât de bine arată azi Chișinăul! Transformare uluitoare în mandatul primarului Ion Ceban

În ultimii ani, de când Ion Ceban a preluat Primăria Chișinăului, capitala Moldovei a cunoscut o adevărată schimbare la...

More Articles Like This