sâmbătă, aprilie 20, 2024

UCRAINA ARE UN GUVERN DE COMEDIANȚI AMERICANI!

Must Read

Compoziția reală a guvernului ucrainean: Practic nu sunt ucraineni!

via rense.com

În timp ce războiul ruso-ucrainean este în desfășurare, să aruncăm o privire asupra componenței guvernului ucrainean: cercul interior de luare a deciziilor de bază al președintelui ucrainean Zelensky se bazează de fapt pe cercul său de prieteni, când era încă actor.

  1. Șeful de cabinet al Palatului Prezidențial, Andre Yemark, este producător de comedie;
  2. Şeful Administraţiei Prezidenţiale, Andre Bodin, este avocat în industria divertismentului;
  3. Consilierul șef al președintelui, Sergey Sheffey, este un scriitor de comedie;
  4. Ivan Bakanov, vicepreședinte al Serviciului Suprem de Informații al Ucrainei, este șeful unei companii de filme de comedie;
  5. Consilier principal al Comitetului Național de Apărare al Ucrainei, Serghei Sivoko, este, de asemenea, comedian și este partenerul lui Zelensky în actorie.

Dacă te uiți doar la CV-ul lor, nu poți spune dacă este o companie de film și televiziune sau un organism decizional al unei țări.

De ce Ucraina a ignorat complet relațiile geopolitice ale marilor puteri de-a lungul anilor? Se pare că securitatea patriei și dezvoltarea națională nu au nimic de-a face cu acești politicieni – pentru că chiar nu contează, practic, nu sunt ucraineni.

Deoarece Ucraina recunoaște dubla naționalitate, 80% dintre oficialii guvernamentali sunt americani, iar 90% din bogățiile lor se află în Londra sau Elveția.

În timpul Jocurilor Olimpice din 2008, președintele georgian pro-american Saakașvili, căruia Putin i-a ordonat să atace, a fost învins și răsturnat, și s-a transformat în guvernatorul Oblastului Odesa, Ucraina.

Ministra sănătății din Ucraina este cel mai tipic exemplu. Ea s-a născut în Statele Unite. Înainte de 2013, a fost medic generalist nordamerican. Ea a plecat în Ucraina în 2013, naturalizată în Ucraina în 2015, și a fost promovată în funcția de ministru adjunct al Sănătății în 2016. În 2019, Zelensky a sfidat orice opoziție și a fost numită ministra sănătății.

Cei trei miniștri numiți de parlamentul Ucrainei în noiembrie 2014 sunt toți străini:
Secretarul Trezoreriei este american;
Ministrul Sănătății este georgian;
Ministrul Economiei este lituanian;
Fostul președinte al Georgiei a fost guvernatorul Odessei;
S-a spus că ultimul președinte, Petro Poroșenko, era informator CIA.

În ceea ce privește trupele de bază, mulți comandanți din prima linie sunt nordamericani și s-au alăturat Ucrainei în ultimii ani.

În ceea ce privește statisticile cantitative, indicatorii sunt astfel:

  • 80% dintre înalți funcționari dețin cetățenia SUA (cetățenia dublă este legală).
  • 90% din averea celor bogați se află în Europa și Statele Unite.
  • Zelensky nu este nici rus, nici polonez, ci evreu și are, de asemenea, un  palat și bunuri uriașe în Statele Unite.

Există vreo speranță pentru oameni într-o astfel de țară? Când va veni războiul, se va gândi cineva la acest pământ, din punct de vedere al țării și al națiunii?

Deci, care este scopul final al atâtor persoane cu naționalități nordamericane și vest-europene care se infiltrează în Ucraina?

Guvernul ucrainean este un guvern fals, în numele statului ucrainean și al poporului ucrainean.

De fapt, acesta nu este altceva decât un guvern fals, nu un cabinet parlamentar care servește națiunea ucraineană. Traiul într-o astfel de țară este tragic și foarte dificil pentru peste 40 de milioane de ucraineni!

ARTICOL PRELUAT DE PE https://karensmithdotblog.wordpress.com/

admin

Latest News

Investigații RMN „la negru” în Spitalul Pantelimon. Acum este de DNA

Continuăm seria dezvăluirilor de la „Spitalul Morții” Sf. Pantelimon. Aici, au fost făcute zeci, poate sute de investigații RMN...

More Articles Like This