vineri, aprilie 19, 2024

“Suge-mi limba” – Scandalul Dalai Lama

Must Read

Liderul spiritual al Tibetului trebuie să se apere împotriva acuzațiilor de pedofilie, după ce întreabă un băiețel: “Suge-mi limba”.

Într-un videoclip viral, Dalai Lama i-a cerut unui băiețel să-i sugă limba. Emoția de pe net este uriașă. Mulți îl acuză pe bărbatul de 87 de ani de pedofilie. Acum, clericul își cere scuze pe Twitter.

Deja la sfârșitul lunii februarie, înregistrările au fost făcute la un eveniment într-o suburbie a orașului Dharamshala din nordul Indiei. Un copil îi cere lui Dalai Lama o îmbrățișare, dar cere și un sărut pe gură. Dar apoi capul tibetanului ii cere băiatului să-i sugă limba și vine din ce în ce mai aproape de fața copilului.

“Sa dorește să-i ceară scuze băiatului și familiei sale, precum și numeroșilor săi prieteni din întreaga lume, pentru rănile pe care cuvintele sale le-ar fi provocat”, a declarat Dalai Lama într-o declarație pe contul său de Twitter. “De multe ori îi tachinează pe oamenii pe care îi întâlnește în moduri nevinovate și jucăușe, chiar și în public și în fața camerelor de luat vederi. El a regretat incidentul.”

În trecut, laureatul Premiului Nobel pentru Pace a trebuit să-și ceară scuze pentru remarcile sexiste la adresa femeilor.

admin

Latest News

Investigații RMN „la negru” în Spitalul Pantelimon. Acum este de DNA

Continuăm seria dezvăluirilor de la „Spitalul Morții” Sf. Pantelimon. Aici, au fost făcute zeci, poate sute de investigații RMN...

More Articles Like This