joi, septembrie 29, 2022

Steve Bannon afirmă că „Statul profund” din SUA plănuiește asasinarea lui Donald Trump!

Must Read

Radu Ursan

Sursa foto: AP

Fostul consilier al președintelui Donald Trump, Steve Bannon, susține că „statul profund” plănuiește asasinarea fostului șef de stat american și că FBI a plantat dovezi în casa acestuia, în timpul raziei efectuată la domiciliul său din Mar-a-Lago, din Florida.

„Nu cred că putem exclude ca statul administrativ și aparatul lor, statul profund, să încerce să-l asasineze pe președintele Trump. Cred că toate opțiunile sunt pe masă”, a spus Bannon într-un interviu acordat lui Alex Jones, scrie The Independent.

„Cred că paza ar trebui să fie la cel mai înalt nivel la care a fost vreodată. Și cred, sincer, că ar fi trebuit să se ducă în Mar-a-Lago și să anunțe: candidez la președinția Statelor Unite.”,a continuat Bannon.

Fostul consilier a numit razia FBI-ului drept o „desecrare”. Bannon a spus că reședința lui Trump din Florida este un loc „simbolic”, care rezonează cu mulți americani.

Declarațiile vin în condițiile în care în reședința de la Mar-a-Lago au avut loc întâlniri cu personalități politice de vârf, precum fostul premier japonez Shinzo Abe, premierul chinez Xi Jinping și președintele Braziliei Jair Bolsonaro.

Donald Trump a criticat dur razia FBI de la domiciliul său, numind-o „fără precedent” și „folosirea ca armă a sistemului juridic”.

ARTICOL PRELUAT CU ACORDUL EDITORULUI DE PE www.r3media.ro: https://r3media.ro/steve-bannon-afirma-ca-statul-profund-din-sua-planuieste-asasinarea-lui-donald-trump/

Latest News

Prăbușirea Pilonului II de pensii!

Sorin Roșca Stănescu Așa-numitul Pilon II de pensii e la pământ. Acolo s-au pierdut bani, nu glumă. O sumă colosală....

More Articles Like This