vineri, aprilie 19, 2024

Poliția a deschis focul împotriva fermierilor olandezi!

Must Read

Premierul globalist Mark Rutte e la un pas de a fi demis sub furia nemulțumirilor poporului

Poliția olandeză a tras marți seară, 7 iulie, în nordul Olandei, asupra fermierilor veniți cu tractoare și care protestau împotriva planurilor de reducere a emisiilor de azot. Poliția a spus că a răspuns la o „situație amenințătoare” când fermierii, care încercau să treacă peste un baraj, pentru a intra pe o autostradă din provincia Friesland, au început să-și direcționeze tractoarele spre ofițeri și vehiculele lor. Potrivit poliției din Friesland, gloanțele au lovit un tractor, dar nimeni nu a fost rănit. Trei suspecți din rândul fermierilor au fost arestați. Rijksrecherche, anchetatorul intern al guvernului olandez, a declarat că va analiza evenimentele, dat fiind că poliția și-a descărcat armele. Un purtător de cuvânt al poliției din Friesland a refuzat marți să răspundă întrebărilor presei, dar a spus că o declarație va fi făcută publică miercuri după amiază.

70% din ferme – amenințate cu falimentul, în mai multe zone agricole, pentru a se conforma politicilor “verzi”!

Fermierii olandezi au protestat săptămâna aceasta împotriva planurilor guvernamentale care ar putea impune fermierilor să folosească mai puține îngrășământe și să își reducă efectivele de animale, ceea ce ar putea duce multe firme mici la faliment. Guvernul olandez vrea să reducă emisiile de oxid de azot și amoniac, care sunt produse de animale, până în 2030. Reducerile efectivelor de animale ar putea ajunge la 70% în unele zone, conform planurilor guvernamentale. Ca răspuns, fermierii olandezi au blocat supermarketurile, centrele de distribuție și drumurile, în mai multe proteste din această săptămână. Miercuri dimineață, ei erau așteptați să manifeste la aeroportul Elde, din Groningen, potrivit presei olandeze.

Deputatul Caroline van der Plas a cerut o „dezbatere de urgență” cu premierul olandez Mark Rutte și ministrul justiției și securității, Dilan Yeşilgöz-Zegerius, cu privire la escaladarea protestelor.

Premierul Mark Rutte, perceput ca unul din cei mai înrăiți globaliști și cel mai nepopular șef de guvern din ultimele decenii, se află într-o situație politică delicată, nefiind exlusă o debarcare a acestuia înainte de sfârșitul verii.

admin

Latest News

Investigații RMN „la negru” în Spitalul Pantelimon. Acum este de DNA

Continuăm seria dezvăluirilor de la „Spitalul Morții” Sf. Pantelimon. Aici, au fost făcute zeci, poate sute de investigații RMN...

More Articles Like This