miercuri, iunie 7, 2023

O româncă a rămas gravidă de două ori într-o săptămână!

Must Read

Alina Luca a născut două fetițe prin superfetație, fenomen extrem de rar!

Timp de doi ani Alina Luca din Beckton, Marea Britanie, a încercat  zadarnic să aibă un al doilea copil. Însă, când acest lucru nu a reușit, ea a renunțat. Apoi, doar o lună mai târziu – mare surpriză: tânăra de 30 de ani a aflat că este însărcinată. Incredibil: în timpul ecografiei din a treia lună, doctorul a descoperit la scanare un alt bebeluș, mai mic.

Fenomen extrem de rar!

Alina, care avea deja un copil în vârstă de 1 an, a aflat de la medici că șansele ei de a mai avea alți copii sunt minime, având în vedere că suferă de tiroidism. De aceea, specialiștii îi dădeau doar 5% șanse să rămână din nou însărcinată.

“Am rămas însărcinată, în timp ce eram deja însărcinată! Nu credeam că așa ceva e posibil. Am aflat ulterior că fetițele au fost concepute la o săptămână distanță. E un miracol că mi s-a întâmplat acest lucru!”- a declarat Alina.

Tehnic și medical, copiii nu sunt gemeni!

Cei doi copii nu sunt gemeni din punct de vedere medical și au fost concepuți la o săptămână între ei. Superfetația este un fenomen rar, cu doar câteva cazuri confirmate în întreaga lume. Alina și-a născut fiicele, pe nume Ellie și Millie, sunt toate sănătoase și le merge bine.

Latest News

Inflatia globala va exploda: Joe Biden semnează legea care amână cu doi ani falimentul SUA prin incapacitate de plata

Preşedintele Joe Biden a salutat vineri evitarea unei incapacităţi de plată "catastrofale" pentru Statele Unite şi a lăudat virtuţile...

More Articles Like This