vineri, aprilie 19, 2024

O nouă escrocherie face victime! O femeie s-a trezit fără 13.500 de euro în cont după o conversație telefonică

Must Read

O femeie și-a dat seama că îi lipsesc 13.500 de euro din contul său bancar în urma unei conversații la telefon.

Victima a primit un apel de la un bărbat care s-a prezentat ca fiind un operator al poștei italiene și a convins-o să ofere datele sale bancare. Nu după mult timp, femeia a sesizat că  îi lipsesc 13.500 de euro din cont.

Tatăl femeii a făcut plângerea la poliție pentru această infracțiune. „Am luat legătura și cu Poliția Poștală, mi-au spus că sunt mii de cazuri de genul acesta”, a transmis bărbatul.

Acest tip de fraudă este larg răspândit în Italia, iar Poliția Poștală depune eforturi pentru a-i identifica și pedepsi pe făptași.

„Nu cerem niciodată datele și codurile personale, datele cardului de plată (de exemplu numărul cardului Postepay, data expirării, codul de verificare CVV2, CVC2) sau coduri de siguranță (cum ar fi PIN sau parola) în orice mod și în orice scop.

Numărul de telefon mobil este, de asemenea, considerat ca informație personală care trebuie protejată”, a transmis poșta italiană, ca răspuns la valul de fraude înregistrat în ultima perioadă.

admin

Latest News

Investigații RMN „la negru” în Spitalul Pantelimon. Acum este de DNA

Continuăm seria dezvăluirilor de la „Spitalul Morții” Sf. Pantelimon. Aici, au fost făcute zeci, poate sute de investigații RMN...

More Articles Like This