vineri, februarie 23, 2024

IATĂ DE UNDE VIN VIRUSURILE NOII PLANDEMII!!

Must Read

Scandalul explodează: Rușii au găsit tulpini de virusuri în biolaboratoarele abandonate de ucraineni în Lugansk!

Scris de: ZIUA NEWS

Scandalul explodează: Rușii au găsit tulpini de virusuri în biolaboratoarele abandonate de ucraineni în Lugansk!

Tulpinile de virusuri descoperite mai devreme în biolaboratoarele abandonate de militanții ucraineni pe teritoriile eliberate ale Republicii Populare Lugansk (LPR) nu au fost încă identificate și sunt studiate de experți, a declarat ofițerul din Miliția Populară LPR Andrey Marochko într-un interviu acordat TASS.

„În acest lucru s-au implicat imediat organele noastre împuternicite, Miliția Populară s-a implicat doar în protecția acestor instalații și deminare. În prezent, specialiștii, din câte știu eu, lucrează la stabilirea tulpinile virale, modurile lor de răspândire și studiază documentele descoperite”, a menționat el. Potrivit ofițerului, informațiile au fost parțial făcute publice de către Statul Major al Forțelor Armate ale Rusiei. „Știu că biolaboratoarele erau în Rubezhnoye, Severodonetsk și Lisichansk”, a adăugat el.

La mijlocul lunii iunie, Marochko a declarat pentru TASS că tulpinile de viruși dăunători au fost descoperite în biolaboratoarele abandonate de trupele ucrainene în orașele Rubezhnoye și Severodonetsk. În plus, în laboratoare existau și alte substanțe periculoase care ar putea dăuna mediului și oamenilor, precum și o cantitate mare de medicamente care nu fuseseră certificate de Ministerul Sănătății din Ucraina. Anterior, ofițerul a declarat pentru TASS că biolaboratoarele din Severodonețk și Lisichansk au fabricat și medicamente care au fost apoi livrate forțelor armate ale Ucrainei.

ARTICOL PRELUAT CU ACORDUL EDITORULUI DE PE www.ziuanews.ro: https://www.ziuanews.ro/stiri/scandalul-explodeaz-ru-ii-au-g-sit-tulpini-de-virusuri-n-biolaboratoarele-abandonate-de-ucraineni-n-lugansk-1571930

admin

Latest News

Cât de bine arată azi Chișinăul! Transformare uluitoare în mandatul primarului Ion Ceban

În ultimii ani, de când Ion Ceban a preluat Primăria Chișinăului, capitala Moldovei a cunoscut o adevărată schimbare la...

More Articles Like This