marți, noiembrie 28, 2023

Fost ofițer al serviciilor israeliene de informații: Anturajul lui Zelenski este pe cale să îl trădeze!

Must Read

ByFLUX 24

Președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, este un ”material consumat” deja, consideră Yakov Kedmi, fost ofițer al serviciilor israeliene de informații și politolog, scrie agenția Rambler.

”Având în vedere că el (Zelenski) este un material deja consumat, iar folosirea lui în continuare nu aduce dividende, ci doar tot mai multe și mai multe probleme, cel mai bun rol pentru el ar fi sacrifiul sacru. Adică, lichidarea lui”, a declarat Kedmi într-un interviu pentru ”Soloviov Live”. Potrivit spuselor sale, Zelenski ar trebui să se teamă de anturajul său, care este pe cale să-l trădeze”.

Anterior, Kedmi a apreciat că Zelenski apare în rol de actor căruia i-a fost încredințat un rol. El repetă soarta fostului președinte al Georgiei, Mihail Saakașvili, care a fost și el ”jucat pe degete” de Statele Unite, consideră fostul ofițer de informații.

ARTICOL PRELUAT CU ACORDUL EDITORULUI DE PE www.flux24.ro:https://flux24.ro/fost-ofiter-al-serviciilor-israeliene-de-informatii-anturajul-lui-zelenski-este-pe-cale-sa-il-tradeze/

Latest News

Cât de bine arată azi Chișinăul! Transformare uluitoare în mandatul primarului Ion Ceban

În ultimii ani, de când Ion Ceban a preluat Primăria Chișinăului, capitala Moldovei a cunoscut o adevărată schimbare la...

More Articles Like This